Salarisadministrateur in Leiden

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 13,27 - € 20,19 bruto per uur € 531 - € 808 bruto per week € 2300 - € 3500 bruto per maand
 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: Mbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
De functie van salarisadministrateur is nergens zo veelzijdig als bij een uitzendbureau! Niet alleen de (maandelijkse) salarissen van eigen personeel, maar ook van onze flexwerkers (wekelijks) leid je in goede banen. Ga jij deze uitdaging aan?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan op ons hoofdkantoor in Leiden. We zijn per direct op zoek naar een salarisadministrateur voor 40 uur per week.

Als salarisadministrateur bij de Luba Groep:

 • Ondersteun jij actief de intercedenten door alle vragen te beantwoorden op het gebied van loon- en pensioenadministratie en diverse systemen die ondersteund zijn aan het werkproces. Je helpt hen op weg zodat onze flexwerkers niet alleen het correcte loon op tijd ontvangen maar de intercedenten ook kunnen uitleggen waarom. Je focus bij het uitvoeren van deze taak ligt op het aanbieden van een klantgerichte oplossing.
 • Zorg jij voor een vlekkeloze salarisadministratie voor zowel eigen personeel als flexwerkers.
 • Weet je alles over loonbeslagen en voorschotten, want deze verwerk je dagelijks.
 • Volg je proactief de ontwikkelingen op in diverse cao’s en (fiscale)wetgeving.
 • Heeft de Belastingdienst geen geheimen voor jou, elke vier weken doe jij aangifte loonheffingen en pensioenfondsen van de flexwerkers en eigen personeel vanuit AFAS.

Hoe zorg je voor een vlekkeloze salarisadministratie? 

Je verwerkt declaraties en diverse inhoudingen, maakt betaalbestanden en pro forma salarisstroken en controleert samen met de afdeling Personeelszaken aan het einde van de maand de salarisstroken voor eigen personeel. Daarnaast controleer jij wekelijks de verwerking van de salarisbestanden van onze flexwerkers en maak je de betaalbestanden. Wij vinden het heel erg belangrijk dat in staat bent om kritisch te kijken naar onze huidige processen en zijn dan ook benieuwd naar jouw verbetervoorstellen. Kortom, een veelzijdige en dynamische functie!

Lees meer

Over ons

Het hoofdkantoor van de Luba Groep is centraal gevestigd naast Leiden CS. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de 48 vestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Bij Luba zijn de lijnen kort. Dat blijkt wel uit het feit dat onze directeur Johan nog steeds álle Lubanen bij naam kent. En dat zijn er inmiddels toch al zo’n  250. Ook jij zult merken dat het bij Luba draait om samen werken. We geloven oprecht dat we samen verder komen.  Daarom ben je regelmatig in contact met je collega's, zowel op het hoofdkantoor als  op één van onze 48 vestigingen of collega- werkmaatschappijen.    

Als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk of de Leiden City Swim. Ieder jaar doen wij een Luba Challenge, zo hebben wij in de zomer van 2018 met een team Lubanen de Mont Ventoux per fiets beklommen en in 2019 en in 2019 de Alpe d'Huez. Helaas is het programma van 2020 niet doorgegaan maar we kunnen niet wachten op 2021! 

In deze inspirerende omgeving werk je samen met  gezellige collega’s. In de pauze lunchen jullie samen of gaan buiten een frisse neus halen. De sfeer is informeel: hard werken hoort erbij, maar een grapje tussendoor moet zeker kunnen.

Lees meer

Wat wij vragen

Onze ideale nieuwe collega heeft:

 • een afgeronde passende opleiding
 • enkele jaren werkervaring als payroll specialist of salarisadministrateur in de uitzendbranche of bij een administratiekantoor 
 • kennis van verschillende cao’s zoals de ABU, Metaal en Techniek en Transport en Logistiek;
 • sterke communicatieve vaardigheden.

Twijfel je of je wel in aanmerking komt? Je kan ons gerust even bellen!

Lees meer

Wat we bieden

 • Afhankelijk van de werkervaring en opleiding bieden wij jou een salaris tussen €2300,- en €3500,-.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met het ov reist. 
 • We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen .
 • Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Met je Benefit budget kan je dan ook meer vakantiedagen kopen als je dat wil. Liever werken? Je kan je Benefit budget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Het benefit budget kan je ook inzetten om via FiscFree diverse producten aan te schaffen met bruto/netto voordeel.
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

 1. Solliciteren door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om jouw motivatie en je cv.
 2. Binnen twee werkdagen bellen wij jou om een afspraak in te plannen voor een telefonische intake met onze recruiters Femke of Lisa.
 3. Allebei enthousiast? Je ontvangt een uitnodiging voor een kennismaking op ons hoofdkantoor in Leiden met de manager van onze financiële afdeling Anneliek.
 4. Goed gesprek? Je maakt een assessment en hebt nog een Skypecall met onze CFO
 5. Alles in orde? Je krijgt een aanbod en gaat lekker aan de slag!
Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met onze recruiters Femke en Lisa via recruitment@luba.nl

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!