Vestigingsmanager Large Accounts in Rotterdam

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 16,15 - € 23,08 bruto per uur € 646 - € 923 bruto per week € 2800 - € 4000 bruto per maand
 • Standplaats: Rotterdam
 • Opleidingsniveau: Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Heb jij ervaring in de uitzendbranche en verantwoordelijk geweest voor het binnenhalen (en houden!) van grote accounts? Wil jij de volgende stap zetten in je carrière en je leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen? Lees dan verder!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus. Wij geven jou de kans een vestiging op te zetten naar een nieuw concept! Je krijgt een ervaren intercedent en een grote klant met daarbij de opdracht zowel het team als de klantenportefeuille uit te gaan breiden. 

Als vestigingsmanager large accounts heb je de focus op het opbouwen en uitbouwen van een klantenbestand. Je team moet gevormd worden en als vestigingsmanager large accounts zorg jij ervoor dat alle werkprocessen op de vestiging soepel verlopen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden nog meer als vestigingsmanager?

 • Jij trekt de kar op het gebied van commercie: je ziet waar kansen liggen en pakt deze ook, je bezoekt bestaande en nieuwe klanten, doet aan acquisitie en relatiebeheer.
 • Het laten groeien van de intercedenten. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt. Jij maakt jouw intercedenten elke dag beter in wat ze doen!
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging.
Lees meer

Over ons

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Je komt te werken op de nieuwste vestiging van Luba in Rotterdam. Deze vestiging gaat in januari 2021 open en heeft de focus op de large accounts in de logistiek en productie. Naast jou bestaat het nieuwe team uit een intercedent en een recruiter. Met zijn drieën maken jullie er de beste vestigingen van Nederland van, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Lees meer

Wat wij vragen

Jij gelooft erin dat we samen verder komen en bent de meewerkend voorman die het goede voorbeeld geeft en de verantwoordelijkheid neemt op commercieel gebied. Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw team elke dag een beetje beter wordt en de klanten de optimale dienstverlening ervaren. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie! 

 • Minimaal drie jaar ervaring in de uitzendbranche als vestigingsmanager, senior intercedent, key accountmanager of new-business manager
 • Je hebt eerder het salestraject voor grote klanten doorlopen en bent een kei in accountmanagement
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto.

Heb je geen ervaring als vestigingsmanager maar wel in de uitzend/detacheringsbranche? Geen probleem! Onze trainers Patrick en Rob hebben het Luba traineeprogramma voor je klaar liggen om je te laten doorstromen naar een managementfunctie.

Lees meer

Wat we bieden

 • Afhankelijk van de werkervaring en opleiding bieden wij jou een salaris tussen €2800,- en €4000,- per maand
 • Jij hebt het rijbewijs, wij zorgen voor de auto!
 • Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen.
 • We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Met het Benefit Budget dan je maandelijks opspaart kan je dan ook meer vakantiedagen kopen als je dat wil. Liever werken? Je kan je Benefit Budget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Het Benefit Budget kan je ook inzetten om via FiscFree diverse producten aan te schaffen met bruto/netto voordeel.
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainers Patrick en Rob.
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

 1. Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om jouw motivatie en je cv.
 2. Binnen twee werkdagen bellen wij jou om een afspraak in te plannen voor een telefonische kennismaking met onze recruiters Femke of Lisa.
 3. Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en een uitnodiging voor een kennismaking op de vestiging met district manager René Hamelinck.
 4. Onze directeur Johan spreekt jou ook nog graag.
 5. Goede gesprekken? Je krijgt een aanbod en mag starten!
Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Maak een afspraak met recruitment, Lisa en Femke vertellen je graag meer!

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Lisa Samson (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!