Sales consultant in Utrecht en Noord-Brabant

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 16,15 - € 23,08 bruto per uur € 646 - € 923 bruto per week € 2800 - € 4000 bruto per maand
 • Standplaats: Utrecht en Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau: Mbo Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Werk jij al in de uitzendbranche en wil je een echte nieuwe uitdaging? Wij zoeken een collega die sales ademt, energie krijgt van scoren en ook nog collega's kan coachen!

Over de baan

Als sales consultant ga jij de markt- en concurrentiepositie van Luba onderzoeken om verder uit te bouwen en te verbeteren. Ook ondersteun jij de vestigingen als leidinggevende indien nodig en begeleid je samen met de vestigingsmanagers de intercedenten op het gebied van sales. Je maakt dus echt deel uit van het uitzendteam, waarin jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen regio, in dit geval Noord-Brabant en Utrecht. 

Wat doe je als sales consultant

 • Je verzamelt de benodigde marktinformatie en weet je trends om te buigen naar commerciële resultaten 
 • Je bent druk met sales: Acquisitie, genereren van afspraken, presenteren van voorstellen, (mede) opstellen en uitbrengen van offertes
 • Inwerken en coachen van jouw collega's op commercieel gebied
Lees meer

Over ons

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Jij werkt voor en vanuit de 7 vestigingen in jouw district (aan jou om zoveel business binnen te halen dat we kunnen uitbreiden naar meer vestigingen!), maar we hopen eigenlijk je daar niet zo vaak te zien. Want jij hoort op de weg, in de auto, onderweg naar de leukste bedrijven in Noord-Brabant en Utrecht zodat je ze kunt laten kennismaken met Luba Uitzendbureau.

Dat vele reizen vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk. Elke dag ga je hard aan de slag om weer nieuwe klanten ervan te overtuigen voor jou en Luba te kiezen. Jij bent een topverkoper in hart en nieren en wij geven jou graag de kans om voor ons te doen wat jij het beste kan!

Lees meer

Wat wij vragen

Onze ideale nieuwe collega is een ambitieus persoon met ervaring in de uitzendbranche. Een commerciële instelling is een must! Ideeën zet je om in acties. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis initiatief, gedrevenheid en lef. Je contactuele eigenschappen zijn uitstekend en je kunt zelfstandig werken. Uiteraard ken je (een gedeelte van) de lokale markt en heb je een groot netwerk in het MKB. Overige functie-eisen zijn:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week);
 • Ten minste 5 jaar ervaring in de uitzendbranche;
 • In het bezit van een rijbewijs.
Lees meer

Wat we bieden

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en gezonde organisatie. Ambities en capaciteiten worden bij Luba beloond met passende carrièrestappen. Luba biedt:

 • Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring, je zal ingeschaald worden tussen de €2800,- en €4600,-
 • Jij hebt het rijbewijs, wij zorgen voor de auto!
 • Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Met het Benefit Budget dan je maandelijks opspaart kan je dan ook meer vakantiedagen kopen als je dat wil. Liever werken? Je kan je Benefit Budget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Het Benefit Budget kan je ook inzetten om via FiscFree diverse producten aan te schaffen met bruto/netto voordeel.
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainers Patrick en Rob.
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend, zelfs als je zowel ervaring aan de andere kant van de tafel hebt als jij! Dat begrijpen wij, daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt:

 1. Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om jouw motivatie en je cv.
 2. Binnen twee werkdagen bellen wij jou om een afspraak in te plannen voor een telefonische kennismaking met onze recruiters Femke of Lisa.
 3. Allebei enthousiast? De persoonlijke kennismakingen met Claudia, recruitment en Johan worden ingepland en een assessment wordt door jou gemaakt.
 4. Goede gespreken? Je krijgt een aanbod en mag starten!


Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met onze recruiters Femke en Lisa via recruitment@luba.nl

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!