Commercieel projectmanager

  • Standplaats: Barendrecht
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Uren per week: 40 uur
  • Aantal jaren werkervaring: 0 - 2
Maak je graag nieuwe contacten en neem jij daarin het initiatief? Dan zit je bij E&A uitzendbureau goed.

Over de baan

Maak je graag nieuwe contacten en neem jij daarin het initiatief? Dan zit je bij E&A uitzendbureau goed. Voor de vestiging Barendrecht zijn wij op zoek naar een

Commercieel projectmanager 

Verantwoordelijkheden

Als projectmanager ben de sparringpartner voor je klant en zorg je dat de uitzendkracht zo goed mogelijk zijn werk kan doen.

http://ssl1.peoplexs.com/Peoplexs22/images/RC_clear.gif
Een werkdag van een projectmanager

Je begint met het verwerken van je mailbox. Onder het genot van een bak koffie of thee neem je deel aan het ochtendoverleg zodat je met je collega’s af stemt wat er die dag in ieder geval moet gebeuren. Na het overleg bereid je het gesprek voor met de klant waar je een evaluatie hebt staan. Je doet nog een paar belletjes naar potentiële uitzendkrachten voordat je bij de klant op bezoek gaat. Het klantbezoek is goed en je krijgt een aanvraag mee. Snel bij de vestiging neerleggen om de vacature zo snel mogelijk te kunnen vervullen. Onderweg terug naar de vestiging zie je een bedrijf wat je nog niet kent en je besluit even kennis te gaan maken. Ondanks dat het bedrijf geen mogelijkheden nu heeft, kan je ze wel af en toe bellen hoe het is. Terug op de vestiging ga je aan de slag met de vacature die nog ingevuld moet worden en doe je de administratie waar je nog niet aan toe was gekomen.  Met een voldaan gevoel ga je naar huis.

Competenties

Klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, relaties opbouwen, commercieel inzicht, probleem analyse en oordeelsvorming, doelgericht, competitief.

Over de vestiging

E&A uitzendbureau is een uitzend-/detacheringsbureau gespecialiseerd in de inzet van Poolse werknemers in de logistieke en productiesector. E&A uitzendbureau heeft sinds haar ontstaan in 1995 een totaalconcept ontwikkeld voor deze sectoren dat verder gaat dan de dienstverlening van reguliere uitzendbureaus. E&A voert een no-nonsense beleid, waarbij de belangen van de flexwerkers en de opdrachtgever centraal staan. Juist door dit specialisme weten wij als geen ander wat flexwerkers en opdrachtgevers verwachten. Naast de inzet van flexwerkers op kleine schaal bieden we oplossingen voor klanten die flexibel personeel inzetten op grotere schaal. Binnen ons concept bieden we indien gewenst een gecombineerde inzet van reguliere en Poolse flexwerkers.

Wat we verwachten

·         Je hebt een HBO opleiding (bijvoorbeeld richting commercie, bedrijfskunde) afgerond. Of je hebt met werkervaring HBO+ werk- en denkniveau bereikt;

·         Je hebt een commerciële instelling en commerciële (werk-)ervaring, bij voorkeur opgedaan in de uitzendbranche dan wel in een logistieke/productie omgeving (je hebt in ieder geval affiniteit met deze sectoren);

·         Je ziet er een uitdaging in om de eigen administratie op orde te houden;

·         Je hebt de drive om te winnen;

·         Je bent in bezit van het SEU-diploma, of bent bereid om dit te behalen;

·         Communicatief vaardig en vindt het leuk om te netwerken;

·         Je bent flexibel in werktijden, dat wil zeggen bereikbaar in avonden en weekenden;

·         Woonachtig in de omgeving van Barendrecht;

·         In bezit van rijbewijs B;

 

Verder ben je resultaatgericht, stressbestendig, hou je van hectiek en afwisseling, ben je gewend om in een team te werken en is het werken met targets je op het lijf geschreven. 

Wat we bieden

·         Een fulltime baan.

·         Leuke collega’s.

·         Marktconform salaris tussen de € 1.975,- en  de €  2.500,- bruto per maand.

·         Bonusregeling op vestigingsniveau.

·         25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband

·         Auto en telefoon van de zaak.

Jouw HR-adviseur:

Marloes van Well
Marloes van Well 071-5163030
.
Certificaten-1laag.png