Accountmanager Luba Uitzendbureau Midden Nederland

 • Standplaats: Den Bosch
 • Aantal jaren werkervaring: 0 - 2
keer bekeken

Welkom in de dynamische wereld van uitzenden! Voordat wij onze flexwerkers kunnen plaatsen, hebben we klanten nodig die vacatures hebben die wij mogen invullen. Die klanten moeten door iemand gevonden worden en daar hebben we jou voor nodig!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als consultant bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, in heel Nederland. Jouw resultaatgerichte instelling komt in deze functie goed van pas, omdat jij nieuwe klanten voor ons gaat scoren!

Wat doe jij als consultant?
 • Je brengt potentiële nieuwe klanten in de omgeving van Eindhoven en/of Utrecht in kaart en benadert daarna deze bedrijven telefonisch of per e-mail benaderen om ze kennis te laten maken met Luba Uitzendbureau
 • Het uiteindelijke doel is natuurlijk om een afspraak te maken en bij het bedrijf langs te gaan om Luba daar te presenteren. Als dit jou lukt, schroom je niet om een intercedente mee te nemen. Zo kan het bedrijf alvast kennis kan maken met hun toekomstige contactpersoon
 • Het bijwonen van netwerkbijeenkomsten behoort ook tot jouw taken. Op deze bijeenkomsten vind jij nieuwe klanten, of de mensen die jou kunnen voorstellen aan nieuwe klanten
 • Je bedenkt andere creatieve manieren om met nieuwe klanten in gesprek te komen. Uiteraard word je hierbij geholpen door onze rayonmanager, vestigingsmanager en intercedentes
 • Natuurlijk handel je de administratieve afwerking van jouw klantbezoeken en afspraken die zijn gemaakt zelf af

Je werkt samen met onze recruiter die jou adviseert op het gebied van werving en selectie. Jij hebt verstand van verkopen, zij weet te vertellen hoe het met het recruitment zit. Jij concentreert je voornamelijk op de vacatures in de productie en logistieke branche. Als de klant eenmaal binnen is, zorg je ervoor dat het proces vlekkeloos wordt overgenomen door de intercedenten op de vestiging. Daarna ga je verder met jouw volgende project, maar blijf je zeker ook contact houden met bestaande klanten.

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Jij werkt vanuit de vestigingen, maar we hopen eigenlijk je daar niet zo vaak te zien. Want jij hoort op de weg, in de auto, onderweg naar de leukste bedrijven van Den Bosch, Breda, Eindhoven en Utrecht zodat je ze kunt laten kennismaken met Luba Uitzendbureau.

Dat vele reizen vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk. Elke dag ga je hard aan de slag om weer nieuwe klanten ervan te overtuigen voor jou en Luba te kiezen. Jij bent een topverkoper in hart en nieren en wij geven jou graag de kans om voor ons te doen wat jij het beste kan!

Wat we verwachten

Als jij het liefst vandaag als consultant in Brabant en Utrecht aan de slag gaat, heb je:
 • Een hbo-diploma
 • Werkervaring in de uitzendbranche met logistieke en productiebedrijven in een vergelijkbare functie als bijvoorbeeld salesmanager of accountmanager
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een leaseauto
 • Familie, vrienden en kennissen die jou omschrijven als een echte salestopper

Wat we bieden

 • Het bruto maandsalaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.700,- bruto per maand liggen, op basis van de CAO Vaste Medewerkers Uitzendbranche. Uiteraard krijg je van ons een mooie leaseauto om potentiële en nieuwe klanten te bezoeken. Daarnaast kun je ook je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen.
 • Naast de flitsende leaseauto krijg je van ons een telefoon en een laptop
 • We bieden je 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen per jaar.
 • Luba Uitzendbureau heeft een eigen pensioenregeling, en je kunt gebruikmaken van onze collectieve zorgverzekering
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob.
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: het Luba Management/Sales Traineeship zou een logische stap zijn
Sollicitatieprocedure
Ben jij ons nieuwe verkooptalent dat ervoor zorgt dat onze flexwerkers zo snel mogelijk bij de leukste bedrijven in Brabant en Utrecht aan de slag kunnen? Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Na ontvangst van jouw sollicitatie kijkt onze afdeling Personeelszaken of je aan de harde eisen voldoet. Is dit zo, dan belt corporate recruiter Coen je voor een telefonische intake.

Is hij enthousiast over jou, dan zet hij je door naar het betreffende rayon. Rayonmanager Madelon neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek op de vestiging Den Bosch. Zij beslist of jij onze nieuwste aanwinst wordt!

Jouw corporate recruiter:

(071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?