Vestigingsmanager Leiderdorp

 • Standplaats: Leiderdorp
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 32 - 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 1-5
keer bekeken

Over de baan

Onze vestiging in Leiderdorp is op zoek naar een vestigingsmanager! Luba Leiderdorp is nu nog een kleine vestiging met twee intercedentes, maar onder jouw bezielende leiding kunnen zij zeker flink uitbreiden! Kom jij ons helpen groeien?

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jij geeft leiding aan onze vestiging in Leiderdorp en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?

 • Jij brengt structuur aan op jouw vestiging. Dit houdt in dat jij de koers uitzet om de verkoopdoelen te behalen. Jij bent een echte verkoopleider
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging
 • Het coachen van de intercedentes behoort ook tot jouw taken. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt

Luba Leiderdorp is één van onze kleinere vestigingen, met twee intercedentes. Het is natuurlijk de bedoeling dat deze vestiging onder jouw leiding flink gaat groeien! Luba Leiderdorp is gevestigd op de Baanderij in de inspirerende omgeving Area071. Een locatie met uiteenlopende start-ups waardoor je in direct contact staat met potentiële opdrachtgevers.

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Jij werkt op de vestiging in Leiderdorp, waar Rosanne en Mandy jouw collega's zijn. Beide hebben ruime ervaring in de uitzendbranche en hebben gezorgd voor een mooi pakket aan vaste klanten. Ze hebben alleen nog een leider nodig die de koers voor ze uitzet: welke kant gaan we op met zijn allen?

Samen is het keyword bij Luba. Sta er dus niet raar van te kijken als beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw LinkedIn-profiel binnen een maand met minimaal 150 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm krijgt van het handjes schudden.

Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Elke dag ga je hard aan de slag om van jouw vestiging de allerbeste te maken, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Wat we verwachten

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager in Leiderdorp aan de slag gaat, heb je:
 • Een hbo diploma
 • Minimaal vier tot vijf jaar ervaring in de uitzendbranche
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto

Wat we bieden

 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Bij ons liggen de startsalarissen tussen de € 2.800,- en € 3.700,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met 100% reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Afhankelijk van jouw werkervaring zou je naast de vestiging Leiderdorp ook de vestiging in Aalsmeer kunnen aansturen
Sollicitatieprocedure
Als jij een echte leider bent met zowel commerciële als coachende eigenschappen, dan is deze baan als vestigingsmanager in Leiderdorp jouw baan! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Als je hieronder op de button solliciteren klikt, vragen we je om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze personeelsadviseur Chris. Na deze intake volgt er een persoonlijk gesprek. Ook dit gesprek heb je met Chris.

Is hij enthousiast over jou (en jij over ons), dan stuurt hij jouw gegevens door naar de rayonmanager, Astrid. Zij neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan volgt een kennismaking met onze directeur, Johan. Daarna maken we het officieel: jij bent onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega’s op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na deze 14 dagen ben jij helemaal ingewerkt en kun je aan de slag!

Jouw corporate recruiter:

Chris Verheij
Chris Verheij 071-5163030
.
Certificaten-1laag (201706131724402440).jpg