Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken

Knallen! Dat is wat jij wil. Die handtekening van de klant onder die felbegeerde order. Hard werken, bonussen verdienen: past dit bij jou?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in de regio's Utrecht, Noord- en Zuid-Holland en Noord-Brabant. Jouw indrukwekkende commerciële instinct komt goed van pas, omdat jij ons nieuwe klanten gaat bezorgen!

In deze functie ligt het zwaartepunt op de sales. Jij krijgt een kick van het binnenslepen van opdrachten. Acquisitie en relatiebeheer is jou op het lijf geschreven en bent een sterke accountmanager. Ergens eenmalig een uitzendkracht plaatsen is voor jou echt niet goed genoeg: je wilt tientallen vacatures per bedrijf kunnen invullen. Dat is jouw doel, daar ga je voor en niks stopt jou!

Wat doe jij als ervaren intercedent?

 • Jij hebt één belangrijke taak: deals scoren! Dit doe je door het plegen van acquisitie, relatiebeheer en netwerken.
 • Je brengt potentiële klanten in kaart om deze vervolgens telefonisch te benaderen of door gewoon in je auto te springen en lukraak binnen te lopen. Met jouw enthousiasme en kunde weet jij een NEE om te buigen naar een JA. 
 • Je bent een echte matchmaker! Jij weet als geen ander wat voor kandidaat de klant zoekt en brengt elke dag opnieuw de juiste partijen samen.
 • Je bent een ster in het maken van verbinding met opdrachtgevers en flexwerkers. Het opbouwen van lange termijn relaties is waar jij naar streeft.
Lees meer

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is ook zo. Je komt te werken op één van onze vele vestigingen in Nederland waar je collega's met enthousiasme op je zitten te wachten. Zij zullen jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren. Dat is namelijk waar wij bij Luba voor staan: we doen het samen en samen worden we elke dag een beetje beter! In de praktijk houdt dit in dat zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw LinkedIn-profiel binnen een maand met minimaal 150 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm krijgt van het handjes schudden. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Elke dag ga je hard aan de slag om mensen blij te maken door ze te koppelen aan een werkgever die bij ze past. Als werken met mensen jou trekt en je wilt graag leren, dan is deze startersfunctie als intercedent echt iets voor jou!

Wij hebben vestigingen in de regio's:
- Utrecht in Utrecht, Amersfoort en Woerden.

- Zuid-Holland in Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Delft, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Naaldwijk, Spijkenisse, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Dordrecht.

- Noord-Holland in Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Alkmaar, Beverwijk, Stede Broec (Hoorn), Schagen, Aalsmeer, IJmuiden, Krommenie en Medemblik.

- Noord-Brabant in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Lees meer

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt? Dan ben jij in het bezit van:

 • Een hbo-diploma
 • Bij voorkeur één tot vijf jaar ervaring in een rol als intercedent/ recruiter of accountmanager in de uitzendbranche of werving & selectie.
 • Heb je geen ervaring in de  arbeidsbemiddeling? Dan is reageren ook mogelijk! Overtuig ons dan van jouw commerciële capaciteiten, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus.
 • Rijbewijs B
Lees meer

Wat we bieden

 • Een commerciële functie met veel afwisseling, uitdaging en ontwikkelmogelijkheden op het gebied van sales, recruitment, netwerken en arbeidsrecht.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25  vakantiedagen per jaar EN goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob.
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Vestigingsmanager of bijvoorbeeld Sales Consultant.
 • Deelname aan het Luba Management/Sales Traineeship is ook mogelijk. Lees hier het verhaal van Nikki Verhoogt, Management Trainee bij Luba. 

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen belt onze corporate recruiter je voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan stuurt corporate recruiter jouw informatie door naar de rayonmanager van het rayon waar je solliciteert. Is deze ook enthousiast, dan wordt er contact met jou opgenomen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. De vestigingsmanager schuift hier ook bij aan. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je van start met de basistraining van Goed naar Goud. De trainer Rob vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining van Goed naar Goud bestaat uit 3 online- en 7 klassikale trainingen. Communicatie, recruitment, commercie, computervaardigheden en gezond presteren zijn de belangrijkste onderwerpen. Met ondersteuning van een mentor en inwerkgids doorloop je in drie maanden het volledige inwerktraject.

Lees meer

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.