Planner Medemblik & Stede Broec

 • Standplaats: Medemblik
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 0 - 5
keer bekeken
Als planner bij een uitzendbureau weet je nooit wat de dag voor je in petto heeft. Een klant met een spoedvraag, een flexwerker die niet komt opdagen...hou jij je hoofd koel in de meest hectische situaties? Dan is dit jouw baan!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een fulltime baan als planner bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jouw rustige en evenwichtige karakter komt goed van pas, omdat jij voor onze klanten flexwerkers gaat inplannen!

Als planner:
 • Hou jij je hoofd koel als een klant jou om 7:00 uur ’s morgens belt met het verzoek om om 8:30 uur drie flexwerkers klaar te hebben staan
 • Kun jij prima omgaan met druk en deadlines. Je weet instinctief wat de hoogste prioriteit heeft en schakelt snel tussen werkzaamheden
 • Weet jij flexwerkers aan je te binden. Je hebt de gunfactor en ze werken liever voor jou dan voor iemand anders
 • Heb jij totaal geen problemen met de bereikbaarheidsdienst. Voor 8:30 en na 17:30 uur een radeloze klant helpen doe jij graag. Dat jij hiervoor financieel gecompenseerd wordt, is natuurlijk logisch
 • Laat jij niet met je sollen: afspraak = afspraak. Komt een flexwerker voor de tweede keer onaangekondigd niet opdagen, dan weet jij wat je te doen staat

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland. Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op de vestigingen Medemblik en Stede Broec, waar je altijd leuke collega’s hebt. Jij hebt de beschikking over een pool vol getalenteerde flexwerkers, die wekelijks door de intercedenten aangevuld wordt. Zelf werf jij niet, want jouw talent ligt bij het plannen.

Jij verdeelt je tijd 50/50 onder de vestigingen Medemblik en Stede Broec. Je hebt 30 klanten waarvoor je plant, waarvan twee grote die dagelijks aanvragen doen. Flexwerkers geven een week van tevoren aan wanneer ze beschikbaar zijn. Jij bent de schakel tussen Luba en de klant, en tussen de flexwerker en de klant. Dat brengt een hoop verantwoordelijkheid met zich mee, maar dat schrikt jou niet af!

Wat we verwachten

Wil jij het liefst vandaag nog aan de slag als planner op de vestigingen Medemblik en Stede Broec, dan heb je:
 • Minimaal een mbo-diploma niveau 4
 • Rijbewijs B
 • Recente werkervaring als planner, of in een andere functie waarbij je veel moest schakelen/plannen
 • Ervaring met Planbition (pré)

Wat we bieden

 • Het salaris is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Bij ons ligt het salaris voor deze functiegroep tussen de € 1.850,- en € 2.300,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met 100% reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. Ook ontvang je toeslag voor de bereikbaarheidsdienst en kom je in aanmerking voor prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! Wij bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend. Om wat van deze spanning weg te nemen, leggen we je hier gedetailleerd uit hoe onze procedure verloopt.

Jij klikt op de button ‘solliciteren’. Dan vragen wij om jouw gegevens en cv. Sluit dit aan met de vacature, dan krijg je binnen twee werkdagen bericht van de afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze personeelsadviseur Bas.

Is hij enthousiast over jou, dan zet hij jou gegevens door naar de rayonmanager, Jos. Deze neemt contact met jou op voor een gesprek op de vestiging (dit kan Medemblik of Stede Broec zijn). Bij dit gesprek zal ook vestigingsmanager Nicole aanwezig zijn. Is er een wederzijdse klik, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld vijf nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega’s op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

Na de training begin je op de vestiging. Laat de hectiek maar beginnen!

Jouw corporate recruiter:

Bas Schoorl
Bas Schoorl 071-5163030
.
Certificaten-1laag (201706131724402440).jpg