29 juni 2017

Recruiter Leiden & de Bollenstreek

 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 1-5
keer bekeken
Wij zoeken een Magic Matchmaker voor onze vestigingen in de regio Leiden & de Bollenstreek! Herken jij talent al van kilometers afstand en weet je deze met jouw onweerstaanbare charmes aan Luba en onze opdrachtgevers te binden? Dan willen wij jou!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een parttime baan als recruiter bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Samen met de intercedenten ga jij op zoek naar talent. Met jouw mensenkennis en overtuigingskracht vind jij de beste flexwerkers voor Luba!
 • Je zoekt online en offline naar talent, bijvoorbeeld door cv-databases zoals LinkedIn door te spitten, maar ook door aanwezig te zijn op banenbeurzen en andere evenementen
 • Je benadert potentiële kandidaten en bespreekt hun beschikbaarheid, motivatie en harde eisen
 • Zijn de kandidaten geschikt en geïnteresseerd, dan plan jij een afspraak in met een intercedent op de vestiging voor een intakegesprek
 • Je werkt nauw samen met de intercedenten. Zij onderhouden het contact met de klant, maar voor het hele recruitmentproces vertrouwen ze op een gedegen samenwerking met jou!

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken in de regio Leiden en de Bollenstreek, waar je de belangrijkste klanten in de productie, industrie en administratie vindt.

Wat we verwachten

Wil jij vandaag nog als recruiter in Leiden & de Bollenstreek aan de slag, dan heb je:
 • Een hbo-diploma op het gebied van HRM
 • Enige ervaring in de uitzendbranche of als corporate recruiter
 • Rijbewijs B

Wat we bieden

 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt onder andere de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship
Sollicitatieprocedure

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Solliciteren doe je door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze corporate recruiter Coen voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan stuurt Coen jouw informatie door naar Astrid, de rayonmanager van het rayon Leiden & de Bollenstreek. Is zij ook enthousiast, dan wordt er contact met jou opgenomen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega's van het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt informatie over de computersystemen die we gebruiken, communicatietraining, recruitmenttraining etc. Na de training op het hoofdkantoor begin je in jouw werkgebied. Je werkt vanuit diverse vestigingen in de regio Leiden & de Bollenstreek.

Jouw corporate recruiter:

Coen Vendrig
Coen Vendrig (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?