27 oktober 2017

Stagiair Social Media

  • Standplaats: Leiden
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Uren per week: 32 - 40 uur
  • Aantal jaren werkervaring: 0
keer bekeken
Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Whatsapp, Pinterest, Snapchat, FourSquare, LinkedIn, Skype, Google+, WeChat...spring jij al van je stoel van enthousiasme? Dan zoeken wij jou!!

Over de baan

Social media is een belangrijk onderdeel van ons werk: we vinden onze flexwerkers via Facebook, delen onze successen via LinkedIn en gebruiken Instagram voor onze employer branding. Maar wij denken dat er voor ons nog veel meer uit social media te halen valt.

Jouw opdracht:

  • Je verricht doelgroeponderzoek naar de diverse social media kanalen: welke kanalen gaan wij inzetten voor welke doelgroep.
  • Je schrijft een social media strategie die we zowel op het hoofdkantoor als op de vestigingen kunnen gebruiken. Een social media beleid is onderdeel van de strategie.
  • Na het schrijven van de strategie ga je nog een stapje verder en schrijf je ook een contentplan.

Over de vestiging

Luba Groep is een uitzendorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, direct naast Leiden Centraal. Met veertig specialisten op allerlei gebieden ondersteunen we hier onze collega's op de vestigingen. De afdeling marketing&communicatie, waarvan je deel gaat uitmaken, bestaat uit marketeers Ferry en Wendy, communicatieadviseur Cynthia en manager Anne Marie.

Bij Luba houden we van gezelligheid! Lunchen doen we zoveel mogelijk samen in ons bedrijfsrestaurant waar je heerlijke broodjes, salades en soep kunt krijgen. We proberen minimaal één keer per week een verjaardag of ander heuglijk feit met taart te vieren en de vrijmibo wordt door niemand overgeslagen.

Wat we verwachten

Ben jij derde- of vierdejaars student op een hbo-opleiding communicatie, marketing of media, heb je gedegen kennis van social media kanalen en vind je het leuk om met online marketing bezig te zijn, dan is deze opdracht iets voor jou.

Wat we bieden

Wij bieden een stagevergoeding van € 250,- per maand op fulltime basis en 100% reiskostenvergoeding van deur tot deur indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenkaart. Je werkt 32 of 40 uur per week, dit bepaal je zelf aan de hand van de eisen vanuit jouw opleiding. De stageduur is minimaal vier maanden.

Jouw corporate recruiter:

Wendy Ship
Wendy Ship (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?