08 januari 2018

Intercedent Planner - Den Haag

 • Standplaats: Den Haag
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 0 - 2
keer bekeken
Help jij onze opdrachtgevers in de Zorg uit de brand door het invullen van openstaande diensten? Als Planner bij Luba draai jij je hand niet om voor uitdaging en stressvolle situaties.

Over de baan

Je werkweek begint op maandag met de verloning van flexwerkers. Je controleert de uren en zorgt via het systeem dat de flexwerkers worden betaald voor hun werk via Luba. De rest van de week stort je  je op de planning van onze unit zorg. Heb jij op maandagochtend spoedaanvragen liggen? Dan pak je deze uiteraard als eerste op!

Onze klanten zijn voornamelijk zorginstellingen en zij delen hun planning via een online systeem met de vestiging. Wanneer er een dienst wordt aangevraagd is het aan jou de taak om deze zo snel mogelijk in te vullen.

Je kent de pool van kandidaten en je weet wie er beschikbaar is. Door snel te handelen weet je de juiste kandidaat te plaatsen en de planning van de klant sluitend te maken. De uitdaging zit in snelheid, kansen zien en deze benutten. De stressvolle situaties zijn voor jou uitdagingen en je laat je vooral niet uit het veld slaan. Bovendien vraagt de zorgsector om nauwkeurigheid, geduld en een luisterend oor.

Een directe collega van Luba Zorg is verantwoordelijk voor voldoende kandidaten in je pool en ondersteunt je tijdens drukke perioden.

Over de vestiging

De vestiging in Den Haag is te vinden in de Torenstraat, achter de Grote Kerk. Het team bestaat uit 7 collega's, verschillend van senior intercedenten tot planners en behoort tot Luba Haaglanden. Luba Haaglanden is onderverdeeld in de werkgebieden Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam en het Westland. Samen met je manager gaan jullie door met de groei van Luba Den Haag!  

Wat we verwachten

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met plannen en/of binnendienst werkzaamheden;
 • Je bent gewend aan een drukke en hectische baan;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift.

Wat we bieden

 • We bieden je een prima salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer of je kunt gebruik maken van de vestigingsauto. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen.
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Worden wij blij van elkaar, dan wordt jouw tijdelijke overeenkomst omgezet naar een vast contract
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship. Lees  hier  het verhaal van Nikki Verhoogt - Management Trainee bij Luba
Sollicitatieprocedure
Ben jij een echte bruggenbouwer met een schat aan ervaring en wil je professionaliseren binnen een groeiende organisatie? Dan ben jij onze perfecte kandidaat! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. 

Solliciteren, altijd spannend! Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure verloopt. 

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen belt onze corporate recruiter je voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan sturen wij jouw informatie door naar de rayonmanager, Nicole. Is zij ook enthousiast, dan wordt er contact opgenomen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. In de omgeving van Den Haag hebben we vestigingen in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam en het Westland.  Dit gesprek is met de rayon- en vestigingsmanager. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na de training op het hoofdkantoor begin je op jouw inwerkvestiging. Dit kan jouw eigen vestiging zijn, maar ook een andere (grotere) vestiging. Als je eenmaal alles doorhebt, ga je aan de slag!

Jouw corporate recruiter:

Coen Vendrig
Coen Vendrig (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?