11 januari 2018

Vestigingsmanager - Beverwijk/ IJmuiden

 • Standplaats: Beverwijk
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 32 - 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: >3
keer bekeken
Bij Luba zijn we op zoek naar een vestigingsmanager die ons komt helpen groeien. Ben jij een ervaren leider die ziet wat er gedaan moet worden en geen uitdaging uit de weg gaat? Laat snel wat van je horen!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager in Beverwijk en IJmuiden bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jij geeft leiding aan twee van onze vestigingen en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende, aansturende en commerciële vaardigheden en ervaring zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?
 • Jij trekt de kar op het gebied van commercie: je ziet waar kansen liggen en pakt deze ook, je bezoekt bestaande en nieuwe klanten, doet aan acquisitie en relatiebeheer. 
 • Het laten groeien van de intercedenten. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt. Jij maakt jouw intercedenten elke dag beter in wat ze doen!
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging

Over de vestiging

Luba. Een gewoon uitzendbureau. Waar we de gewone dingen ongewoon goed doen. Voor het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Onze flexwerkers zijn ons visitekaartje. Zij doen het licht aan. En uit in het MKB. Wij zijn trots op hen en op de mentaliteit van onze eigen medewerkers. Die het iedere dag weer mogelijk maken.

We maken het mogelijk door intensief met elkaar samen te werken. Zo bereiken we de beste resultaten. Bij Luba werk je met ondernemende collega's en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Maak kennis met Luba en ontdek jouw mogelijkheden binnen Luba.

Wat we verwachten

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager voor onze vestigingen Beverwijk en IJmuiden aan de slag gaat, heb je:
 • Een hbo-diploma
 • Minimaal twee jaar ervaring in de uitzendbranche, bij voorkeur als vestigingsmanager of in een andere leidinggevende rol binnen de uitzendbranche. Wij zoeken iemand die bekend is met het reilen en zeilen binnen de uitzendbranche.
 • Aantoonbare management ervaring (ook op afstand) en weet hoe je medewerkers kan laten groeien en bloeien om zelfstandig en succesvol te zijn in hun de functie als intercedent.
 • Ervaring op het gebied van acquisitie en relatiebeheer. Je hebt aantoonbare sales resultaten behaald. Deze kennis en ervaring weet je ook goed over te brengen naar je medewerkers, zodat zij ook commerciële toppers worden.
 • Bij voorkeur een netwerk opgebouwd in de omgeving van IJmuiden en Beverwijk.
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto

Wat we bieden

 • Leuke en gezellige collega's op goed draaiende vestigingen, die jij met jouw inzet naar een hoger plan kunt tillen. 
 • Een fijne rayonmanager die jou de ruimte geeft om te groeien en uit te blinken in jouw functie als vestigingsmanager.
 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Daarnaast kun je ook je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen. 
 • Uiteraard krijg je van ons een mooie leaseauto om potentiële en nieuwe klanten te bezoeken. Naast de leaseauto krijg je van ons een telefoon.
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen per jaar EN goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Worden wij blij van elkaar, dan wordt jouw tijdelijke dienstverband omgezet naar een vaste aanstelling.
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob en bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden aan.
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
Sollicitatieprocedure
Als jij een echte leider bent met zowel commerciële als coachende eigenschappen, dan is deze baan als vestigingsmanager jouw baan! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Als je hieronder op de button solliciteren klikt, vragen we je om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze corporate recruiter. Na deze intake volgt er een persoonlijk gesprek. 

Zijn zij enthousiast over jou (en jij over ons), dan sturen wij jouw gegevens door naar de rayonmanager Jos. Hij neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan volgt een kennismaking met onze directeur, Johan. Daarna maken we het officieel: jij bent onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je van start met de basistraining van Goed naar Goud. De trainer Rob vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining van Goed naar Goud bestaat uit 3 online- en 7 klassikale trainingen. Communicatie, recruitment, commercie, computervaardigheden en gezond presteren zijn de belangrijkste onderwerpen. Met ondersteuning van een mentor en inwerkgids doorloop je in drie maanden het volledige inwerktraject.

Jouw corporate recruiter:

Coen Vendrig
Coen Vendrig (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?