Recruiter Leiden & de Bollenstreek

 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 32 - 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 0 - 2
keer bekeken
Wij zoeken een Super Recruiter voor onze vestigingen in de regio Leiden & de Bollenstreek! Herken jij talent al van kilometers afstand en weet je deze met jouw onweerstaanbare charmes aan Luba te binden? Dan willen wij jou!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan fulltime of parttime (32 - 40 uur) baan als recruiter bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Samen met de intercedenten van de vestigingen in Leiden, Leiderdorp, Teylingen, Aalsmeer, Lisse, Hillegom, Katwijk en Noordwijk ga jij op zoek naar talent. Met jouw mensenkennis en overtuigingskracht vind jij de beste flexwerkers voor Luba!
 • Je zoekt online en offline naar talent, bijvoorbeeld door cv-databases zoals LinkedIn door te spitten, maar ook door aanwezig te zijn op banenbeurzen en andere evenementen
 • Je benadert potentiële kandidaten en bespreekt hun beschikbaarheid, motivatie en harde eisen
 • Zijn de kandidaten geschikt en geïnteresseerd, dan plan jij een afspraak in met een intercedent op de vestiging voor een intakegesprek
 • Je werkt nauw samen met de intercedenten. Zij onderhouden het contact met de klant, maar voor het hele recruitmentproces vertrouwen ze op een gedegen samenwerking met jou!

Over de vestiging

Onder leiding van een vestigingsmanager en een rayonmanager ga je ons informele team van zes mensen versterken. Luba Leiden bemiddelt flexwerkers voor alle vacatures in en rondom Leiden en richt zich op verschillende sectoren. Naast administratieve functies bemiddeld Luba Leiden in technische, logistieke en productie functies. Benieuw naar je collega's? Klik op Luba Leiden.

Wat we verwachten

Wil jij vandaag nog als recruiter in Leiden & de Bollenstreek aan de slag, dan heb je:
 • Een hbo-diploma, bij voorkeur op het gebied van HRM
 • Enige ervaring in de uitzendbranche of als corporate recruiter
 • Een sociaal, open en proactief karakter
 • Rijbewijs B

Wat we bieden

 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Worden wij blij van elkaar dan wordt jouw tijdelijke overeenkomst omgezet naar een vast dienstverband
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt onder andere de stap maken naar Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship. Lees  hier  het verhaal van Nikki Verhoogt, Management Trainee bij Luba.
Sollicitatieprocedure

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Solliciteren doe je door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze corporate recruiter voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan sturen wij jouw informatie door naar Astrid, de rayonmanager van het rayon Leiden & de Bollenstreek. Is zij ook enthousiast, dan wordt er contact met jou opgenomen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je van start met de basistraining van Goed naar Goud. De trainer Rob vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining van Goed naar Goud bestaat uit 3 online- en 7 klassikale trainingen. Communicatie, recruitment, commercie, computervaardigheden en gezond presteren zijn de belangrijkste onderwerpen. Met ondersteuning van een mentor en inwerkgids doorloop je in drie maanden het volledige inwerktraject.

Jouw corporate recruiter:

Bas Schoorl
Bas Schoorl (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?