29 maart 2018

Intercedent - Alphen aan den Rijn

 • Standplaats: Alphen a/d Rijn
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: >1
keer bekeken
Wil jij elke dag medewerkers en opdrachtgevers blij maken door de juiste kandidaat aan de perfecte werkgever te koppelen? Dan hebben wij een leuke en uitdagende baan voor jou!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent in Alphen aan den Rijn bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, in heel Nederland. Jouw indrukwekkende commerciële instinct komt goed van pas, omdat jij ons nieuwe klanten gaat bezorgen!

In deze functie ben jij recruiter en accountmanager in één. Jij krijgt een kick van het binnenslepen van opdrachten en het matchen van de juiste kandidaat op de vacatures die je hebt opgehaald. Ergens eenmalig een uitzendkracht plaatsen is voor jou echt niet goed genoeg: je wilt nieuwe opdrachtgevers binnen halen en het aantal plaatsingen uitbreiden, net als je kandidaten portefeuille. Jij krijgt energie van blije medewerkers en opdrachtgevers!

Wat doe jij als intercedent?
 • Je brengt potentiële klanten in kaart en om vervolgens telefonisch te benaderen of door gewoon in je auto te springen en lukraak binnen te lopen
 • Je gaat op zoek naar goede kandidaten door te searchen en neemt telefonisch contact met ze op om ze te enthousiasmeren voor de opdrachten die je hebt.
 • Ook bied je proactief kandidaten aan bij huidige of potentiële opdrachtgevers als je nog geen concrete opdracht voor ze hebt. 
 • Je bent het aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers en zorgt er voor dat beiden tevreden zijn en jou bellen wanneer er iets (gaat) spelen.

Over de vestiging

De vestiging in Alphen is te vinden in de Europalaan. Het team bestaat uit 3 ervaren collega's. De vestigingsmanager is Anne-Marie en naast de vestiging in Alphen stuurt zij ook de vestigingen in Gouda en Woerden aan. Samen met deze vestigingen zorg jij ervoor dat het MKB in het Groene Hart zich kan richten op ondernemen.

Wat we verwachten

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag bij onze vestiging in Alphen? Dan ben jij in het bezit van:
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Bij voorkeur ervaring in de functie van intercedent of arbeidsbemiddeling
 • Circa één jaar ervaring in een commerciële functie is een pré
 • Een betrokken en ondernemende persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Rijbewijs B

Wat we bieden

 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25  vakantiedagen per jaar EN goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship. Lees  hier  het verhaal van Nikki Verhoogt, Management Trainee bij Luba.
Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen belt onze corporate recruiter je voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw informatie doorgestuurd naar de rayonmanager, Nicole. Is zij ook enthousiast, dan wordt er contact opgenomen voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek is met de rayon- en vestigingsmanager. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je van start met de basistraining van Goed naar Goud. De trainer Rob vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining van Goed naar Goud bestaat uit 3 online- en 7 klassikale trainingen. Communicatie, recruitment, commercie, computervaardigheden en gezond presteren zijn de belangrijkste onderwerpen. Met ondersteuning van een mentor en inwerkgids wordt je in 3 maanden tijd opgeleid tot een volwaardig intercedent.

Jouw corporate recruiter:

Coen Vendrig
Coen Vendrig (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?