31 juli 2018

Intercedent - Dordrecht

 • Standplaats: Dordrecht
keer bekeken
Knallen! Dat is wat jij wil. Die handtekening van de klant onder die felbegeerde grote order, daar leef jij voor. Wij geven je de kans om te doen waar jij goed in bent. Hard werken, sjacheren, bonussen verdienen: past dit bij jou?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus in   Dordrecht. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, in heel Nederland.  

In deze functie als intercedent ben jij accountmanager, recruiter en salestopper in een! Met jouw typerende sociale karakter weet je zowel klanten als flexwerkers aan je te binden.

Wat ga je doen?

 • Je brengt potentiële klanten in kaart en om vervolgens telefonisch te benaderen of door gewoon in je auto te springen en lukraak binnen te lopen
 • Je gaat op zoek naar goede kandidaten door te searchen en neemt telefonisch contact met ze op om ze te enthousiasmeren voor de opdrachten die je hebt.
 • Ook bied je proactief kandidaten aan bij huidige of potentiële opdrachtgevers als je nog geen concrete opdracht voor ze hebt.  
 • Je bent het aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers en zorgt er voor dat beiden tevreden zijn en jou bellen wanneer er iets (gaat) spelen.

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau Dordrecht vind je naast het station en vlakbij de sfeervolle binnenstad. Naast de oprechte persoonlijke benadering onderscheiden wij ons door onze kennis van de lokale arbeidsmarkt. Wij kennen het MKB in de regio en verbinden ze met lokale talenten. Hoe dichter bij Dordt, hoe leuker het wordt. Dat geldt ook voor ons team.

Wat we verwachten

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag? Dan ben jij in het bezit van:

Een MBO-4 of een HBO-diploma

 • Minimaal twee jaar ervaring in een commerciële of HR-rol
 • Rijbewijs B
 • Woonachtig in de regio van Dordrecht
Heb jij ervaring als intercedent? Natuurlijk ben je welkom! Luba Dordrecht is aan het groeien en kan jouw hulp en nieuwe inzichten hier goed bij gebruiken.

Wat we bieden

 • Een vaste baan!
 • We bieden je een marktcomform salaris , afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt ( Range €2000 - €3000 ) Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om meer vakantiedagen te kopen!
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma , gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden : je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met corporate recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de rayonmanager, die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na de training op het hoofdkantoor begin je op jouw inwerkvestiging. Dit kan jouw eigen vestiging zijn, maar ook een andere (grotere) vestiging. Als je eenmaal alles doorhebt, ga je op pad!

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.
Past Luba bij jou?