Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Ben jij klaar om het midden- en kleinbedrijf (MKB) te bedienen? Weet jij door cross selling een passende dienst te verkopen? Luba maakt het mogelijk.

Over de baan

Onder leiding van onze rayonmanager Astrid Kruithof onderzoek je de markt- en concurrentiepositie van Luba en weet je dit uit te bouwen en te verbeteren. Je maakt deel uit van een landelijk salesteam, waarin jij, net zoals je collega consultants verantwoordelijk bent voor je eigen regio, in dit geval de regio Leiden. Je verzamelt de benodigde marktinformatie en weet je trends om te buigen naar commerciële resultaten. Acquisitie, genereren van afspraken, presenteren van voorstellen, (mede) opstellen en uitbrengen van offertes, inwerken en coachen van jouw collega's op commercieel gebied, het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Samen met collega's op de vestigingen zorg je ervoor dat het MKB in de regio Leiden beschikt over het beste personeel!

Lees meer

Over ons

Onder leiding van een vestigingsmanager en een rayonmanager ga je ons informele team van zes mensen versterken. Luba Leiden bemiddelt flexwerkers voor alle vacatures in en rondom Leiden en richt zich op verschillende sectoren. Naast administratieve functies bemiddeld Luba Leiden in technische, logistieke en productie functies. Benieuw naar je collega's? Klik op Luba Leiden.
Lees meer

Wat wij vragen

Onze ideale nieuwe collega is een ambitieus persoon met ervaring als senior intercedent in de uitzendbranche die een uitdaging ziet in het werven van nieuwe klanten. Een commerciële instelling is een must! Ideeën zet je om in acties. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis initiatief, gedrevenheid en lef. Je contactuele eigenschappen zijn uitstekend en je kunt zelfstandig werken. Uiteraard ken je de lokale markt en heb je een groot netwerk in het MKB. Overige functie-eisen zijn:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding;
  • Fulltime beschikbaar (40 uur per week);
  • Ten minste 5 jaar ervaring in de uitzendbranche;
  • In het bezit van een rijbewijs.

 

Lees meer

Wat we bieden

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en gezonde organisatie. Ambities en capaciteiten worden bij Luba beloond met passende carrièrestappen. Luba biedt:

  • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring en opleiding);
  • 25 vakantiedagen;
  • Sales trainingen;
  • Leaseauto;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Benefit budget: jij kiest, meer salaris, meer vrije tijd of lekker sparen!

 

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!