25 september 2018

Intercedent - Eindhoven

 • Standplaats: Eindhoven
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: >1
keer bekeken
De kantoorlichten aandoen in de Lichtstad van Nederland? Word dan de nieuwe fulltime collega van Susan, Chantal, Jessica en Nick en kom werken als intercedent bij Luba Eindhoven!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Eindhoven. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. 

Het ene moment zoek je kandidaten, dan stap je weer de auto in naar een klant om vervolgens je administratie bij te werken. Houd jij van die afwisseling? Dan is de functie intercedent wat voor jou.

Wat worden jouw taken?

 • Sollicitanten screenen en intakegesprekken voeren
 • Profielen aanbieden bij de klant en sollicitatieprocedures van de kandidaten begeleiden
 • Telefonische acquisitie om bezoeken bij nieuwe opdrachtgevers in te plannen
 • Opstellen van offertes
 • Relatiebeheer van bestaande klanten en uitzendkrachten
 • Administratieve werkzaamheden, zoals verwerking salaris, opdrachtbevestigingen, contracten en scholingsovereenkomsten

Jij gaat jouw commerciële eigenschappen combineren met administratieve taken en een flinke dosis humor.

Bedrijfsomschrijving

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op één van onze vestigingen, waar je altijd leuke collega's hebt. Samen maken jullie er de beste vestiging van Nederland van, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Samen is het keyword bij Luba: sta dus niet gek te kijken als zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje stuurt op jouw eerste werkdag. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Je krijgt van ons de kans om te doen waar jij goed in bent.

 

Lees meer

Over de vestiging

Luba. Een gewoon uitzendbureau. Waar we de gewone dingen ongewoon goed doen. Voor het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Eindhoven, een stad met een industriële vibe gecombineerd met nieuw design. De Lichtstad van Nederland en zelfs uitgeroepen tot slimste regio van de wereld. Bij Luba Uitzendbureau Eindhoven houden we wel van snel schakelen. Maar we nemen ook zeker de tijd om je vragen te beantwoorden.Wij zijn trots op onze flexkrachten en op de mentaliteit van onze eigen medewerkers. Die het iedere dag weer mogelijk maken.

We maken het mogelijk door intensief met elkaar samen te werken. Zo bereiken we de beste resultaten. Bij Luba werk je met ondernemende collega's en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Maak kennis met Luba en ontdek jouw mogelijkheden binnen Luba.

 
Lees meer
 • Hbo werk en denkniveau wat te herleiden is uit je opleiding(-en) of eerdere werkervaring
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
 • Minimaal 1 jaar recente ervaring in een commerciële  functie (bijvoorbeeld in de horeca of sales)
 • Rijbewijs B

Daarnaast ben je iemand die snel kan schakelen in verschillende zaken en taken, doelgericht werkt en dit alles met een grote glimlach doet!

Lees meer

Wat we bieden

 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets via het fietsplan en een NS Businesskaart
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de rayonmanager, die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

Waar wacht je nog op, grijp je kans en solliciteer!

 

 

 

Lees meer

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.
Company Match