Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Welke vroege vogel komt het topteam van Den Haag versterken als opkomstcontroleur en planner? Jij bent het gezicht voor onze klant en flexwerker en krijgt een kick van een geslaagd gelegde puzzel!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan als planner  bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Den Haag. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jouw sociale en evenwichtige karakter komt goed van pas, omdat jij voor onze klanten flexwerkers in gaat plannen! 

Als planner:
 • Werk jij elke ochtend want jij bent ook verantwoordelijk voor de opkomstcontrole! Deze opkomstcontrole is bij de klant in Den Haag of Delft en is om 07:00!
 • Ben jij een echte netwerker! Jij weet precies wie jij in kunt zetten als een van onze opdrachtgevers jou belt voor het invullen van een dienst of korte opdracht.
 • Ken jij je klant! Dit is ook nodig, want jij bepaalt welke flexwerker wordt ingezet voor de desbetreffende dienst of opdracht. De opdrachtgever kan er op vertrouwen dat jij de juiste kandidaat levert.
 • Houd jij je hoofd koel als een klant jou 's morgens belt om met spoed drie flexwerkers te leveren voor het invullen van openstaande diensten.
 • Kun jij prima omgaan met druk en deadlines. Je weet instinctief wat de hoogste prioriteit heeft en schakelt snel tussen werkzaamheden en houdt het overzicht.
 • Weet jij flexwerkers aan je te binden. Je hebt de gunfactor en ze werken liever voor jou dan voor iemand anders.
 • Laat jij niet met je sollen: afspraak = afspraak. Komt een flexwerker voor de tweede keer onaangekondigd niet opdagen, dan weet jij wat je te doen staat.
 • Houd jij je administratie op orde door secuur en planmatig te werk te gaan. 
 • Ben jij personeelsplanner, netwerker en regelneef in één!

Onze klanten zijn werkzaam in de afvalverwerking en vragen flexwerkers aan voor diensten. Wanneer er een dienst wordt aangevraagd of een opdracht wordt uitgezet is het aan jou de taak om de juiste persoon te vinden en de dienst of opdracht zo snel mogelijk in te vullen. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid doordat jij bepaalt wie er bij de opdrachtgever wordt ingezet.

Lees meer

Over ons

De vestiging in Den Haag is te vinden in de Torenstraat, achter de Grote Kerk. Het team bestaat uit 7 collega's, verschillend van senior intercedenten tot planners en behoort tot Luba Haaglanden. Luba Haaglanden is onderverdeeld in de werkgebieden Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam en het Westland. Samen met je manager gaan jullie door met de groei van Luba Den Haag!  
Lees meer

Wat wij vragen

Wil jij het liefst vandaag nog als planner aan de slag op onze zeer levendige vestiging in Den Haag? Dan ben jij in het bezit van:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Recente werkervaring als planner, of in een andere functie waarbij je veel moest schakelen/plannen;
 • Je bent gewend aan een drukke en hectische baan;
 • Je bent administratief sterk en vindt het prettig om alles op orde te hebben;
 • 20-25 uur per week beschikbaar, verdeeld over 5 ochtenden en vanaf 07:00 uur;
 • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift.
Lees meer

Wat we bieden

 • We bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker felxibel!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship
Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter  Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar rayonmanager Nicole, die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij  Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

Waar wacht je op? Solliciteer op deze topbaan!

 

 

 

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!