Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Wil jij komen laten zien wat je kan in deze veelzijdige functie als intercedent? Jij vertegenwoordigt Luba op een energieke manier en gaat kandidaten matchen. Iets voor jou?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij onszelf dus, in IJmuiden. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. Jouw tomeloze energie komt goed van pas, omdat jij actief prospects en werkzoekenden gaat benaderen.

In deze functie als intercedent ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van Luba Uitzendbureau bij bestaande en nieuwe klanten, het recruiten van de juiste kandidaten en het verwerken van de administratieve taken. Je zal samen met een ervaren intercedent op pad te gaan om bedrijven te bezoeken. Je geeft bij klanten een pitch over de dienstverlening van Luba en neemt vacature-intakes bij hen af. Je herkent verkoopkansen wanneer deze zich voordoen en springt daar meteen op in. Jij weet wat te zeggen en te doen om van jouw bezoeken een succes te maken!

 Wat doe je als intercedent?

 • Je brengt in kaart welke bedrijven interessant zijn voor Luba en plant telefonisch en per e-mail afspraken om langs te gaan
 • Je gaat met een ervaren intercedent potentiële klanten bezoeken en zorgt ervoor dat koude acquisitie wordt omgezet in een daadwerkelijke opdracht
 • Bestaande klanten bezoeken en vacatures ophalen/uitvragen
 • Als je de vacature-intake hebt gedaan, ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Dit doe je door de vacature online te plaatsen en door te zoeken via cv-databases en LinkedIn
 • Je begeleidt jouw kandidaten tijdens de sollicitatieprocedure
 • Zodra je een kandidaat geplaatst hebt, heb je regelmatig contact met de klant over de voortgang

Bedrijfsomschrijving

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op één van onze vestigingen, waar je altijd leuke collega's hebt. Samen maken jullie er de beste vestiging van Nederland van, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Samen is het keyword bij Luba: sta dus niet gek te kijken als zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje stuurt op jouw eerste werkdag. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Je krijgt van ons de kans om te doen waar jij goed in bent.

 

Lees meer

Over de vestiging

Luba IJmuiden richt zich op de industriële markt, te denken aan logistieke en visverwerkingsbedrijven, zowel in de regio IJmuiden als in Amsterdam Westpoort. Een zakelijke en informele omgeving waarbij een vrijdagmiddagborrel regelmatig voor komt. Is het niet bij een klant, dan wel op de vestiging. Je komt in een team met drie directe collega's en vestigingsmanager Sanne Kloes. Daarnaast heeft Luba IJmuiden een nauwe samenwerking met de vestiging in Beverwijk.
Lees meer

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag in IJmuiden? Dan ben jij in het bezit van:

 • Een hbo-diploma
 • Heb je een MBO4 diploma? Dan zien we dat graag aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld in de sales, commerciële binnendienst of als junior recruiter)
 • Rijbewijs B
Jij bent ondernemend, stressbestendig, kan accuraat werken en bent communicatief sterk.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan gaan we graag met je in gesprek!
Lees meer

Wat we bieden

 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt (hbo starter €2050,-). Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer als je met het OV komt. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets via het fietsplan en een NS Businesskaart
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens, je cv en motivatie. Binnen twee werkdagen krijg je bericht om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de rayonmanager Jos en vestigingsmanager Sanne, zij nodigen jou uit voor een persoonlijk gesprek op de vestiging. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

 

 

 

Lees meer

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.

Ik wil eerst meelopen

Liever eerst kennismaken met het vak van intercedent? Meld je dan aan om mee te lopen op de vestiging bij jou in de buurt.