Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Geloof jij dat werk gelukkig maakt en heb jij oog voor de (verborgen) talenten van sollicitanten? En zou jij het liefst iedereen aan een baan helpen? Dan zoeken wij jou om de match te maken!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een uitdagende baan als Talent Scout bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Woerden. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. Jouw enorme bak energie komt goed van pas, omdat jij actief talentvolle werkzoekenden en werkgevers aan elkaar koppelt!

In deze functie ligt jouw kracht in het actief benaderen en bemiddelen van sollicitanten bij bestaande en nieuwe klanten. Eigen ben jij de comercieel medewerker binnendienst van Luba!
Wat ga jij doen? Goed in gesprek te gaan met sollicitanten en direct op zoek te gaan naar mooie vacatures die matchen. Jij wil weten waar iemand gelukkig van wordt, waar ze goed in zijn en wat ze echt willen doen op de arbeidsmarkt. Passende vacatures haal jij binnen door de sollicitant positief onder de aandacht te brengen. Je herkent verkoopkansen wanneer deze zich voordoen en springt daar meteen op in. Jij weet wat te zeggen en te doen om van jouw telefoontjes een succes te maken!

Bedrijfsomschrijving

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken samen met een andere talent scout op de vestiging in Woerden. Samen maken jullie een groot succes van dit startende project en zorgen jullie ervoor dat er nog meer mensen een baan vinden die hen gelukkig maakt!

Samen is het keyword bij Luba: sta dus niet gek te kijken als zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje stuurt op jouw eerste werkdag. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Je krijgt van ons de kans om te doen waar jij goed in bent.

 

Lees meer

Wat wij vragen

Wil jij het liefst vandaag nog als Talent Scout aan de slag? Dan kunnen we een hele lijst op gaan noemen over alle werkervaring en diploma's die je nodig hebt, maar dat doen we niet!

Eigenlijk maakt jouw eerdere werkervaring namelijk niet zoveel uit. Jij bent iemand die van nature gemakkelijk in gesprek gaat met iedereen. Je hebt lef, kan je goed inleven in anderen en gelooft dat je de wereld mooier kan maken door mensen gelukkig te maken met een baan. Heb je dus geen ervaring die aansluit maar weet jij zeker dat je het kan en bezit je de drive om hier een succes van te maken, solliciteer dan!
Lees meer

Wat we bieden

  • We bieden je een marktconform salaris, startende bij €2050,- tot en met €3087,- voor iemand met veel ervaring. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer als je met het OV komt. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
  • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen 
  • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
  • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
  • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
  • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar allround Intercedent!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar manager Rene en rayonmanager Nicole, die vervolgens contact opnemen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

 

 

 

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!