Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Heb jij ervaring in de zorg en wil je die ervaring inzetten om anderen aan een mooie baan te matchen? Dan is dit de baan voor jou!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Rotterdam bij ons team Luba Zorg. Als intercedent zorg bij Luba breng je op inventieve wijze werkzoekenden en werkgevers in de zorgbranche bij elkaar. Een goede intercedent kan snel schakelen. Zo luister je het ene moment aandachtig naar de wensen van een nieuwe kandidaat bij een inschrijving, terwijl je het volgende moment een prospect informeert en adviseert over de mogelijkheden van flexibele arbeid.

Wat doet een intercedent bij Luba Zorg?

 • Niet alleen de perfecte vacatureteksten te schrijven, maar ook door actief op zoek gaan naar de meest geschikte kandidaat. Deze vind je online, via cv-databases en LinkedIn
 • Je kandidaten bij naam kennen en weten waar ze echt goed in zijn. Jij weet immers dat een persoonlijke intake bijdraagt aan de magic match
 • In contact blijven met jouw flexwerker als deze eenmaal geplaatst is. Mocht de flexwerker vragen hebben, dan zit jij klaar om deze te beantwoorden
 • Ervoor zorgen dat jouw flexwerkers op tijd betaald worden. Jij snapt dat gedane arbeid beloond moet worden
 • Geregeld bij de klant een vacature-intake te doen zodat je precies weet naar welke kandidaat je op zoek bent
Natuurlijk ben jij personeelsplanner, netwerker en regelneef in één!

Onze klanten zijn uiteenlopende organisaties in de zorg en vragen flexwerkers aan voor diensten of korte opdrachten binnen het zorgdomein. Wanneer er een dienst wordt aangevraagd of een opdracht wordt uitgezet is het aan jou de taak om de juiste persoon te vinden en de dienst of opdracht zo snel mogelijk in te vullen. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid doordat jij bepaalt wie er bij de opdrachtgever wordt ingezet.

In deze functie zal het zwaartepunt liggen op het recruiten en matchen van kandidaten. Uiteraard ben je wel een commerciële denker die er niet voor terugdeinst om, samen met een ervaren intercedent, naar een klant te gaan en een vacature op te halen. Je leert om verkoopkansen te signaleren wanneer deze zich voordoen en ernaar te handelen. Eerst een vacature en dan op zoek naar een kandidaat of andersom? Dat maakt jou niet uit. Als de magic match maar gemaakt wordt!

Bedrijfsomschrijving:

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op één van onze vele vestigingen in Nederland waar je collega's met enthousiasme op je zitten te wachten. Zij zullen jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren. Dat is namelijk waar wij bij Luba voor staan: we doen het samen en samen worden we elke dag een beetje beter!

In de praktijk houdt dit in dat zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw LinkedIn-profiel binnen een maand met minimaal 150 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm krijgt van het handjes schudden.

Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Elke dag ga je hard aan de slag om mensen blij te maken door ze te koppelen aan een werkgever die bij ze past. 

Lees meer

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent zorg aan de slag in Rotterdam? Dan ben jij in het bezit van:

 • Een hbo-diploma
 • Rijbewijs B
 • Kennis van de zorg door werkervaring of opleiding
Natuurlijk ben jij ook commercieel en zie jij er een uitdaging in om ook nieuwe klanten binnen te halen en te houden! 

 

Lees meer

Wat we bieden

 • Wie bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2050,- voor een startende HBO'er, tot €3087,- voor een senior intercedent.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship

  Sollicitatieprocedure

  Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

  Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

  Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar manager William, die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

  Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij  Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

  Lees meer
  True

  Jouw corporate recruiter:

  Femke Zuijdwijk
  Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
  .

  Kopje koffie?

  Laten we eerst eens kennis maken. We vertellen je graag wie wij zijn. En we zijn benieuwd wie jij bent.

  Ik ben geïnteresseerd