Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Help jij ons bij het werven van nieuwe collega intercedenten? Onze recruiter Femke zoekt versterking!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan voor 32 tot 40 uur op het hoofdkantoo rvan Luba in Leiden. We zijn op zoek naar een corporate recruiter die moeiteloos nieuw talent weet te bereiken en te verleiden voor onze organisatie, ook als dit talent nog nooit gedacht heeft aan een baan als intercedent of aan werken bij Luba.

Als corporate recruiter maak je onderdeel uit van het HR team en ga jij:

 • Talenten werven voor onze vestigingen in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Ons motto is 'Van Goed Naar Goud' en daarom zijn we continu op zoek naar startend talent en ervaren arbeidsbemiddelaars. Je werkt hierbij nauw samen met de vestigingen en de rayonmanagers, zij zijn jouw (interne) klanten.
 • Actief op zoek naar talent, maar zorg je er ook voor dat de binnenkomende stroom aan reacties en aangedragen kandidaten op een vlotte en enthousiaste manier wordt opgepakt.
 • De eerste selectie doen, waarbij je bij interessante kandidaten een (telefonisch) interview afneemt en bij wederzijdse interesse voorstelt aan de vacaturehouder. Je weet als geen ander de juiste vragen te stellen aan de kandidaat en hem of haar te "verkopen" binnen onze organisatie. Voor het opstellen van wervende teksten, of dit nu voor een vacature is of over een kandidaat gaat, draai jij je hand niet om.
 • Jobboards, social media en andere kanalen inzetten en je weet dat pareltje dat perfect bij Luba past te vinden en te bereiken.
 • Naast het werven van kandidaten, samen met de afdeling marketing, werken aan het vergroten van onze employer brand. Samen bedenken jullie plannen om deze talenten te bereiken en stel je een arbeidsmarktcommunicatieplan op.
 • Ga je er voor zorgen dat onze vacatures online goed vindbaar zijn en stel jij doelgroepgerichte en wervende teksten op die SEO proof zijn.
Lees meer

Over ons

Luba Groep is centraal gevestigd vlak naast Leiden CS. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de vestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Bij Luba zijn de lijnen kort. Dat blijkt wel uit het feit dat onze directeur Johan nog steeds álle Lubanen bij naam kent. En dat zijn er inmiddels toch al zo'n  250. Ook jij zult merken dat het bij Luba draait om samen werken. We geloven oprecht dat we samen verder komen.  Daarom ben je regelmatig in contact met je collega s, zowel op het hoofdkantoor als  op één van onze 43 vestigingen of collega- werkmaatschappijen.    Als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk of de Leiden City Swim. Ieder jaar doen wij een Luba Challenge, zo hebben wij in de zomer van 2018 met een team Lubanen de Mont Ventoux per fiets beklommen, in 2019 staat de Alpe d'Huez op het programma! 
Lees meer

Wat wij vragen

Als jij het liefst vandaag nog start, dan heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 1 jaar ervaring in recruitment 
 • Een dienstverlenende houding, ben je organisatiesensitief en communicatief sterk 
 • Minimaal 32 uur per week de tijd om lekker aan de slag te gaan
 • Geen moeite met targets. Jij bent diegene die altijd zegt dat je onder druk het beste presteert
Lees meer

Wat we bieden

 • Een afwisselende baan voor 32 tot 40 uur op het hoofdkantoor, bij een groeiende en dynamische organisatie welke is gevestigd in een prachtig pand naast CS Leiden.
 • De kans om werkervaring op te doen op het hoofdkantoor van een uitzendorganisatie die dit jaar 50 jaar bestaat en uniek is in wat we doen. Door ons kan het MKB ondernemen en zijn er maandelijks honderden talenten aan het werk
 • Een marktconform salaris en een NS Business Card voor je woon-werkverkeer en zakelijke reizen
 • Bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen 
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • Een laptop en mobiele telefoon, zodat je ook op (onze) andere locaties kunt werken
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Leuke en gezellige collega's, die buiten werktijd ook regelmatig contact met elkaar hebben of vrijdagmiddag na de borrel nog even de stad in gaan

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Om wat van deze spanning weg te nemen, leggen we je hier gedetailleerd uit hoe onze procedure verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens, je cv en motivatie. Onze corporate recruiter Femke en onze afdelingsmanager Anne Marie beoordelen jouw sollicitatie en zijn zij enthousiast, dan neemt Wendy contact met jou op om nog wat zaken door te nemen en plant vervolgens een afspraak met jou in voor een persoonlijk gesprek op ons hoofdkantoor in Leiden.

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!