Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Ben jij stressbestendig, accuraat en krijg jij een kick van een geslaagd gelegde puzzel? Jij bent het gezicht voor onze klant en flexwerker en bent samen met een collega verantwoordelijk voor de personele bezetting van onze klant.

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan als planner  bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Leiden en Leiderdorp. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jouw sociale en evenwichtige karakter komt goed van pas, omdat jij voor onze klant flexwerkers in gaat plannen! 

Als planner:

 • Ben jij een echte netwerker! Jij weet precies wie jij in kunt zetten als een van onze opdrachtgever bij jou binnenloopt voor het invullen van een dienst of korte opdracht.
 • Ken jij je klant! Dit is ook nodig, want jij bepaalt welke flexwerker wordt ingezet voor de desbetreffende dienst of opdracht. De opdrachtgever kan er op vertrouwen dat jij de juiste kandidaat levert.
 • Houd jij je hoofd koel als je met spoed flexwerkers moet leveren voor het invullen van openstaande diensten.
 • Kun jij prima omgaan met druk en deadlines. Je weet instinctief wat de hoogste prioriteit heeft en schakelt snel tussen werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen.
 • Weet jij flexwerkers aan je te binden. Je hebt de gunfactor en ze werken liever voor jou dan voor iemand anders.
 • Laat jij niet met je sollen: afspraak = afspraak. Komt een flexwerker voor de tweede keer onaangekondigd niet opdagen, dan weet jij wat je te doen staat.
 • Houd jij je administratie op orde door secuur en planmatig te werk te gaan. 
 • Ben jij personeelsplanner, netwerker en regelneef in één!

Wat deze functie zo leuk maakt en anders dan anders is dat je niet alleen inhouse bij de klant werkt maar dat je ook een team collega's in Leiderdorp hebt. Je kan daar in alle rust, of met de gezelligheid van je collega's om je heen, je werk doen, voor de middagploeg aan de slag gaat stap in je de auto of op de fiets en vertrek je naar jouw tweede kantoor, op de werkvloer bij de klant. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er gaande is bij jouw collega's en de klant!

Bedrijfsomschrijving

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op de vestiging bij jou in de buurt, waar je altijd leuke collega's hebt. Samen zorgen jullie ervoor dat deze vestiging de beste van Nederland wordt! Gezelligheid is echter ook heel belangrijk: jij gaat graag met je collega's van de vestiging een hapje eten of een avondje bowlen.

Samen is het keyword bij Luba: sta dus niet gek te kijken als zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje stuurt op jouw eerste werkdag. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Je krijgt van ons de kans om te doen waar jij goed in bent. Wil je meer verantwoordelijkheid? Dan kan dat! Luba Uitzendbureau is een gevestigde naam, maar groeit nog steeds. We vinden ontwikkeling en vernieuwing zeer belangrijk, dus we horen graag waar jouw ambities liggen en helpen je om deze te verwezenlijken.

 

Lees meer

Over de vestiging

Op de vestiging in Leiderdorp werkt een enthousiast team collega's met klanten in de logistiek, productie en administratieve sector plus een inhouse klant die onder de vestiging valt. Jij komt te werken met collega's Maartje, Anne, Claire en Lisanne, een team met zowel startende als ervaren collega's.
Lees meer

Functie-eisen:

Wil jij het liefst vandaag nog als planner aan de slag bij onze klant in Leiden? Dan ben jij in het bezit van:

 • Een mbo4-diploma
 • ervaring als planner in een commerciële omgeving

 

Lees meer

Wat we bieden

 • Wie bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2050,- voor een startende HBO'er, tot €3087,- voor een senior intercedent.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar rayonmanager Astrid, die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij  Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

 

 

 

Lees meer

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.