Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Ben jij niet alleen snel met het verwerken van facturen maar weet je ook een team te motiveren en ben jij iemand die processen niet alleen doorziet maar ook ziet hoe het beter kan? Dan is dit jouw baan!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als boekhouder bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt op het hoofdkantoor van het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. Jouw sterke procesmatige blik gaat ons verder helpen in de transitie waarin de financiële afdeling zich nu bevindt!

Wat ga je doen?
Wij zoeken een collega die ons gaat helpen de huidige processen nog verder te verbeteren en digitaliseren.
Verder ben je verantwoordelijk voor onze betaalstroom aan crediteuren, financiële administratie, verslaglegging en geef jij sturing aan de collega's van de financiele administratie .

Lees meer

Over de vestiging

Luba. Een gewoon uitzendbureau. Waar we de gewone dingen ongewoon goed doen. Voor het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Onze flexwerkers zijn ons visitekaartje. Zij doen het licht aan. En uit in het MKB. Wij zijn trots op hen en op de mentaliteit van onze eigen medewerkers. Die het iedere dag weer mogelijk maken.

We maken het mogelijk door intensief met elkaar samen te werken. Zo bereiken we de beste resultaten. Bij Luba werk je met ondernemende collega's en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Maak kennis met Luba en ontdek jouw mogelijkheden binnen Luba.

Lees meer
Wil jij het liefst vandaag nog bij ons aan de slag als boekhouder? Dab ben jij iemand die bekend staat als voortrekker van een team, je bezit een flinke portie lef, jij snapt dat je met andere afdelingen samen moet werken om tot het beste resultaat te komen en jij wil, net als alles andere Luba collega's, elke dag een beetje beter worden.
Daarnaast ben je in het bezit van:
  • Een hbo-diploma
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 

Lees meer

Wat we bieden

  • Wie bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2300,- en €3474,- 
  • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met OV reist. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
  • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
  • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
  • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de manager van onze financiële afdeling Anneliek. Ziet zij voldoende aanknopingspunten dan wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking en een assessment. Passen jij en Luba perfect bij elkaar? Dan ben jij onze nieuwe collega!


 

Lees meer

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.