Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Onze vestiging in Katwijk aan Zee is op zoek naar een vestigingsmanager! Onder jouw leiding zorgt het team ervoor dat de hardwerkende Katwijkers een mooie baan vinden bij onze klanten in het MKB.

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jij geeft leiding aan onze vestiging in Katwijk en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?

 • Jij brengt structuur aan op jouw vestiging. Dit houdt in dat jij de koers uitzet om de verkoopdoelen te behalen. Jij bent een echte verkoopleider
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging
 • Het coachen van de intercedentes behoort ook tot jouw taken. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt
Lees meer

Over de vestiging

In deze badplaats voelen we ons al ruim 40 jaar thuis. Voor werk, advies, personeel of vragen over wet-en regelgeving moet je bij Luba Uitzendbureau Katwijk zijn, dat weten alle ondernemers en werkzoekenden in Katwijk.

Dat Katwijkers loyale en harde werkers zijn, zien we elke dag. We zenden dan ook veel uitzendkrachten uit naar functies in de sectoren productie en logistiek. Met onze uitzendkrachten en klanten hebben we een warme en persoonlijke band. Luba hoort bij Katwijk en andersom. Met op vrijdag visdag en elke dag aandacht voor elkaar.

 
Lees meer

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager in Leiderdorp aan de slag gaat, heb je:

 • Een hbo diploma
 • Minimaal vier tot vijf jaar ervaring in de uitzendbranche
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto
Heb jij wel leidinggevende ervaring maar niet in de uitzendbranche? Of wel ervaring in de uitzendbranche maar nog niet als leidinggevende? Dan horen wij ook graag van jou! Met behulp van diverse trainingen (bijvoorbeeld het Luba Management Traineeship) zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk al de skills in huis hebt om de vestiging perfect te leiden!
Lees meer

Wat we bieden

 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Bij ons liggen de startsalarissen tussen de € 2.800,- en € 3.700,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met 100% reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

 

Sollicitatieprocedure

 

Als jij een echte leider bent met zowel commerciële als coachende eigenschappen, dan is deze baan als vestigingsmanager in Katwijk jouw baan! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Als je hieronder op de button solliciteren klikt, vragen we je om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke. 

 Is zij enthousiast over jou (en jij over ons), dan stuurt zij jouw gegevens door naar de rayonmanager, Astrid. Zij neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan volgt een kennismaking met onze directeur, Johan. Daarna maken we het officieel: jij bent onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

 

Lees meer

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.