Payroll specialist in Leiden

 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
De functie van Payroll specialist (salarisadministrateur) is nergens zo veelzijdig als bij een uitzendbureau. Niet alleen de salarissen van eigen personeel, maar ook van de flexwerkers leid je in goede banen. Ga jij deze uitdaging aan?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan op ons hoofdkantoor in Leiden. We zijn per direct op zoek naar een Payroll specialist (salarisadministrateur) voor minimaal 32 uur per week.

Als salarisadministrateur bij Luba Groep:

 • Zorg jij voor een vlekkeloze salarisadministratie voor zowel eigen personeel als flexwerkers
 • Weet je alles over loonbeslagen en voorschotten, want deze verwerk je dagelijks
 • Heeft de Belastingdienst geen geheimen voor jou, elke vier weken doe jij aangifte loonheffingen en pensioenfondsen van de flexwerkers en eigen personeel vanuit AFAS
 • Ondersteun jij actief de intercedenten door alle vragen te beantwoorden en help je hen op weg zodat onze flexwerkers niet alleen het correcte loon op tijd ontvangen maar de intercedenten ook kunnen uitleggen waarom

Hoe zorg je voor een vlekkeloze salarisadministratie? 

Je verwerkt declaraties en diverse inhoudingen, maakt betaalbestanden en pro forma salarisstroken en controleert samen met de afdeling Personeelszaken aan het einde van de maand de salarisstroken voor eigen personeel. Daarnaast controleer jij wekelijks de verwerking van de salarisbestanden van onze flexwerkers en maak je de betaalbestanden. Wij vinden het heel erg belangrijk dat in staat bent om kritisch te kijken naar onze huidige processen en zijn dan ook benieuwd naar jouw verbetervoorstellen. Kortom, een veelzijdige en dynamische functie!

Lees meer

Over ons

Luba Groep is centraal gevestigd vlak naast Leiden CS. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de vestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Bij Luba zijn de lijnen kort. Dat blijkt wel uit het feit dat onze directeur Johan nog steeds álle Lubanen bij naam kent. En dat zijn er inmiddels toch al zo’n  250. Ook jij zult merken dat het bij Luba draait om samen werken. We geloven oprecht dat we samen verder komen.  Daarom ben je regelmatig in contact met je collega s, zowel op het hoofdkantoor als  op één van onze 43 vestigingen of collega- werkmaatschappijen.    Als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk of de Leiden City Swim. Ieder jaar doen wij een Luba Challenge, zo hebben wij in de zomer van 2018 met een team Lubanen de Mont Ventoux per fiets beklommen, in 2019 staat de Alpe d'Huez op het programma!

In deze inspirerende omgeving werk je samen met  gezellige collega’s. In de pauze lunchen jullie samen of gaan buiten een frisse neus halen. De sfeer is informeel: hard werken hoort erbij, maar een grapje tussendoor moet zeker kunnen.

Lees meer

Wat wij vragen

Onze ideale nieuwe collega heeft 

 • een afgeronde hbo opleiding
 • een uitgebreide kennis van het uitzendproces
 • ervaring met het verbeteren van processen 
 • sterke communicatieve vaardigheden

Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben als salarisadministrateur, de fijne kneepjes van het vak kunnen wij jou leren.

Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om te solliciteren als je al je sporen verdiend hebt als salarisadministrateur, wij leren jou meer over het uitzenden.


Lees meer

Wat we bieden

 • Wie bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2100,- en €3474,- 
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met OV reist. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Sollicitatieprocedure:

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de manager van onze financiële afdeling Anneliek. Ziet zij voldoende aanknopingspunten dan wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking en een assessment. Passen jij en Luba perfect bij elkaar? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met onze recruiter Femke via recruitment@luba.nl

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Aafke van der Linden
Aafke van der Linden (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!