Administrateur in Leiden

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 13,27 - € 20,04 bruto per uur € 531 - € 802 bruto per week € 2300 - € 3474 bruto per maand
 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: Mbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Op zoek naar een veelzijdige financiële functie? Lees dan snel verder!

Over de baan

Ben jij per direct en tijdelijk beschikbaar? Dan is jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als  Financieel administrateur bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt op het hoofdkantoor van de Luba Groep in Leiden. Startdatum is natuurlijk in overleg maar zo snel mogelijk, functie is voor ongeveer een half jaar. Er is wel een kans op verlenging daarna.

Wat ga je doen?
Als financieel administrateur bij Luba  ben je verantwoordelijk voor de betaalstroom aan onze crediteuren, financiële administratie en kwaliteitsmanagement. Naast de uitvoerende taken zal jij ons ook gaan helpen de huidige financiële processen nog verder te verbeteren en digitaliseren. Dit doe je niet alleen voor de processen op onze financiële afdeling  maar je zal ook als sparringpartner fungeren voor onze collega's van de uitzendvestigingen.
Door jouw sterke kennis van procesverbetering en prettige houding ben jij de collega die gemakkelijk binnen het team een sterke positie inneemt.

Lees meer

Over ons

Luba. Een gewoon uitzendbureau. Waar we de gewone dingen ongewoon goed doen. Voor het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Onze flexwerkers zijn ons visitekaartje. Zij doen het licht aan. En uit in het MKB. Wij zijn trots op hen en op de mentaliteit van onze eigen medewerkers. Die het iedere dag weer mogelijk maken.

We maken het mogelijk door intensief met elkaar samen te werken. Zo bereiken we de beste resultaten. Bij Luba werk je met ondernemende collega's en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Maak kennis met Luba en ontdek jouw mogelijkheden binnen Luba.

Lees meer

Wat wij vragen

Wil jij het liefst vandaag nog bij ons aan de slag als financieel administrateur? Dab ben jij iemand die bekend staat als voortrekker van een team, je bezit lef, jij snapt dat je met andere afdelingen samen moet werken om tot het beste resultaat te komen en jij wil, net als alles andere Luba collega's, elke dag een beetje beter worden.

Daarnaast ben je in het bezit van:

 • Een mbo diploma in financiële richting
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Analytisch sterk
Lees meer

Wat we bieden

 • Wie bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2000,- en €3100,- 
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met OV reist. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Sollicitatieprocedure:

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke

Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de manager van onze financiële afdeling, Anneliek. Ziet zij voldoende aanknopingspunten dan wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking en een assessment. Passen jij en Luba perfect bij elkaar? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met onze recruiter Femke via recruitment@luba.nl

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Aafke van der Linden
Aafke van der Linden (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!