HR Adviseur in Leiden

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 13,27 - € 17,88 bruto per uur € 531 - € 715 bruto per week € 2300 - € 3100 bruto per maand
 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Ben jij een HR talent met een passie voor de uitzendbranche? Dan zou de rol van HR Adviseur zomaar perfect bij jou kunnen passen!

Over de baan

Onze collega's Sanne en Chris zoeken een nieuwe collega, Bas heeft namelijk een andere uitdaging binnen Luba aangenomen! 

Als HR Adviseur bij de Luba Groep ben jij een echte generalist, je geeft (gevraagd en ongevraagd) advies over uiteenlopende HR vraagstukken, bent verantwoordelijk voor alle HR administratie en bent actief bezig om onze organisatie elke dag een beetje beter te maken. Onze doelstelling en aandachtsgebieden zijn daarbij:

 • HR als sparringpartner (voor medewerkers) en adviseur (voor managers)
 • Signalerende en adviserende rol over recruitment, arbeidsvoorwaarden, strategische personeelsplanning en gezond presteren & inzetbaarheid
 • Processen zo kort en eenvoudig mogelijk inrichten o.a. door digitalisering en herzien van processen
 • Management development
 • HR analytics

Hoe kan jouw dag eruit zien? Je start de dag op met je collega's. Onder het genot van een kop koffie bespreken jullie waar je tegenaan bent gelopen en wat de plannen van vandaag zijn. Vervolgens duik je jouw email in, nieuwe collega's hebben hun gegevens verzonden en jij kan aan de slag om alle papieren in orde te maken. Om 11 uur heb je een overleg met een districtsmanager, hij heeft wat cases op het gebied van verzuim, samen stellen jullie een plan op. In de middag ga je samen met een collega van facilitair en de salarisadministrateur verder met jouw project, het volledig digitaliseren van het onboardingstraject. Je sluit jouw dag af met nog wat telefoontjes beantwoorden van collega's die willen weten hoe ze een nieuwe telefoon kunnen bestellen uit hun benefit budget en hoe het nou ook alweer zit met ouderschapsverlof. Is het vrijdag? Dan sluiten we af met een gezellige borrel zodat je vol energie aan het weekend kan beginnen.

Je komt in een team met 2 ervaren HR adviseurs (Sanne en Chris), 2 corporate recruiters (Femke en Aafke), 1 trainer (Rob) en natuurlijk manager Anne Marie. Daarnaast werk je veel samen met alle afdelingen op het hoofdkantoor en de collega's van de vestigingen, samen komen we verder!

Lees meer

Over ons

Luba Groep is centraal gevestigd vlak naast Leiden CS. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de vestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Bij Luba zijn de lijnen kort. Dat blijkt wel uit het feit dat onze directeur Johan nog steeds álle Lubanen bij naam kent. En dat zijn er inmiddels toch al zo'n  250. Ook jij zult merken dat het bij Luba draait om samen werken. We geloven oprecht dat we samen verder komen.  Daarom ben je regelmatig in contact met je collega s, zowel op het hoofdkantoor als  op één van onze 43 vestigingen of collega- werkmaatschappijen.    
Als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk of de Leiden City Swim. Ieder jaar doen wij een Luba Challenge, zo hebben wij in de zomer van 2018 met een team Lubanen de Mont Ventoux per fiets beklommen, in 2019 staat de Alpe d'Huez op het programma!  

Lees meer

Wat wij vragen

Onze collega willen wij beschrijven als pro-actief, communicatief sterk en leergierig. Verder ben jij in het bezit van de volgende zaken:

 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van HR (of soortgelijk)
 • minimaal 1,5 jaar werkervaring binnen het HR veld (bijvoorbeeld uitzenden of recruitment)

Voldoe je niet helemaal aan de harde eisen maar weet je zeker dat wij een match zijn? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking! 

Lees meer

Wat we bieden

 • Wie bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2300,- voor een startende HBO'er, tot €3100,- voor een ervaren collega.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met het OV komt. 
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt of om via Fisc Free uit je bruto salaris een nieuwe mobiel aan te schaffen. Lekker flexibel!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Sollicitatieprocedure:

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een kennismaking met recruiter Femke. Zij jullie enthousiast dan volgt de kennismaking met het team en Anne Marie.

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij  Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.


Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met onze recruiter Femke via recruitment@luba.nl  

Lees meer
False

Jouw corporate recruiter:

Aafke van der Linden
Aafke van der Linden (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!

Laten we een kopje koffie drinken

Laten we eerst eens kennis maken. We vertellen je graag wie wij zijn. En we zijn benieuwd wie jij bent.