Intercedent in Amersfoort

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 11,83 - € 18,10 bruto per uur € 473 - € 724 bruto per week € 2050 - € 3137 bruto per maand
 • Standplaats: Amersfoort
 • Opleidingsniveau: Mbo Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Wil jij komen laten zien wat je kan in deze baan als intercedent? Jij verkoopt Luba op een energieke manier en gaat kandidaten matchen. Iets voor jou?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent in Amersfoort  bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. 

Als intercedent bij Luba zit jij in de unieke positie om elke dag het verschil te maken! Niet alleen voor jouzelf omdat je elke dag iets bijleert maar ook omdat je mensen blij kan maken door voor hen de perfecte baan te vinden.

Hoe doe je dit dan?

 • Voor je een sollicitant kan plaatsen moet je natuurlijke een leuke vacature hebben. Vacatures haal je binnen door contacten te zoeken en onderhouden met bedrijven in jouw regio.
 • Heb je de vacature? Dan ga je op zoek naar de perfecte match!
 • Jouw geplaatste flexkrachten willen natuurlijk ook op tijd betaald krijgen. Jij zorgt natuurlijk voor een correcte administratie zodat dit ook lukt!

Hoe ziet een gemiddelde dag er uit als je werkt bij het leukste uitzendbureau van Nederland?

Onder het genot van een goede kop koffie  nemen jij en je collega’s de takenlijst van die dag door: waar leggen we de focus op en wie is verantwoordelijk voor wat? In de ochtend ga jij bedrijven bellen en afspraken maken voor een kennismaking. Met jouw energie weet je Luba te verkopen en regelt meteen een afspraak voor diezelfde dag! Na het bellen staat je eerste intake van de dag op de stoep. Jij komt alles van deze kandidaat te weten door goed door te vragen. Met een blij gevoel stuur jij deze kandidaat naar huis, want je hebt twee sollicitatiegesprekken voor deze kandidaat kunnen regelen! Na de heerlijke en gezellige middaglunch met je collega’s ga je lekker de deur uit! Samen met je ervaren collega gaan jullie naar een mogelijke klant. Daar bespreken jullie de vacature door en weet jij als je naar buiten loopt alles over het bedrijf, de collega’s en natuurlijk wat de uitzendkracht moet gaan doen. Op de vestiging ga je meteen aan de slag om de meest pakkende vacaturetekst te schrijven. Natuurlijk ga je daarna meteen op zoek naar de juiste kandidaat.


Lees meer

Over ons

Op de vestiging in Amersfoort werken Paula, Lilian en Deenah als intercedent. Claudia is rayonmanager van deze mooie vestiging. Deze collega's hebben veel ervaring in de uitzendbranche en bezitten een groot Luba hart. Wij willen het team dus aanvullen met een extra intercedent. .

Lees meer

Wat wij vragen

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt? Dan ben jij in het bezit van:

 • Een hbo-diploma
 • Heb je een mbo 4 diploma? Dan ben je ook welkom om te solliciteren, dan vragen wij wel wat meer werkervaring (bijvoorbeeld op een callcenter, in de sales of een HR/administratieve functie)
 • Rijbewijs B
 • Werkervaring in een liefst commerciële omgeving
Lees meer

Wat we bieden

 • We bieden je marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, dit betekent een salaris tussen de €2050,- voor een startende HBO'er, tot €3087,- voor een senior intercedent.
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met het OV komt. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management/Sales Traineeship
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat natuurlijk mogelijk. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel doorstromen naar het Luba Management/Sales Traineeship

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

 1. Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om jouw motivatie en je cv.
 2. Binnen twee werkdagen bellen wij jou om een afspraak in te plannen voor een telefonische intake met onze recruiter Femke of Aafke
 3. Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en een uitnodiging voor een kennismaking op de vestiging met Claudia. 
 4. Goed gesprek? Je krijgt een aanbod en mag starten!
Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met onze recruiter Femke of Aafke via recruitment@luba.nl


Lees meer
False

Jouw corporate recruiter:

Aafke van der Linden
Aafke van der Linden (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!

Laten we een kopje koffie drinken

Laten we eerst eens kennis maken. We vertellen je graag wie wij zijn. En we zijn benieuwd wie jij bent.