Finance controller in Leiden

 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Zoek jij een veelzijdige financiële functie? Ben jij iemand die processen niet alleen doorziet maar ook ziet hoe het beter kan? Dan is dit jouw baan!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een fulltime baan als financial controller bij...nou ja, bij ons zelf dus, op ons hoofdkantoor in Leiden. Jouw sterke gevoel voor procesverbetering gaat ons verder helpen in de transitie waarin de financiële afdeling zich nu bevindt!

Wat ga je doen?
Als finance controller bij Luba  ben je niet alleen verantwoordelijk voor de jaarafsluiting, jaarrekeningen en belastingaangiftes maar ondersteun je ook de collega's met uitvoerende, boekhoudkundige taken en ga je ons helpen de huidige financiële processen nog verder te verbeteren en digitaliseren. Dit doe je natuurlijk niet alleen voor de processen op jouw  afdeling  maar ook als sparringpartner voor onze collega's van de uitzendvestigingen.

Door jouw sterke kennis van procesverbetering en prettige werkhouding ben jij de collega die niet alleen zelfstandig het controlling werk uit kan voeren maar ook in teamverband de administratieve taken op zich neemt.

Lees meer

Over ons

Luba. Een gewoon uitzendbureau. Waar we de gewone dingen ongewoon goed doen. Voor het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Onze flexwerkers zijn ons visitekaartje. Zij doen het licht aan. En uit in het MKB. Wij zijn trots op hen en op de mentaliteit van onze eigen medewerkers. Die het iedere dag weer mogelijk maken.

We maken het mogelijk door intensief met elkaar samen te werken. Zo bereiken we de beste resultaten. Bij Luba werk je met ondernemende collega's en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Maak kennis met Luba en ontdek jouw mogelijkheden binnen Luba.

Lees meer

Wat wij vragen

Wil jij het liefst vandaag nog bij ons aan de slag als finance controller? Dan ben jij iemand die bekend staat als voortrekker van een team, je bezit een flinke portie lef, jij snapt dat je met andere afdelingen samen moet werken om tot het beste resultaat te komen en jij wil, net als alle andere Luba collega's, elke dag een beetje beter worden.

Daarnaast ben je in het bezit van:

 • Een hbo-diploma
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring in de uitzendbranche (pré)
 • Ervaring met procesverbetering
 • Analytisch sterk

Heb je nog geen ervaring als Financial Controller maar ben je er wel voor opgeleid en heb je werkervaring? Dan nodigen wij jou toch uit te solliciteren, we hebben de ruimte om jou op te leiden.

Lees meer

Wat we bieden

 • Wie bieden je een salaris passende bij jouw werkervaring en opleidingsniveau
 • Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je met OV reist.
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Sollicitatieprocedure:

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

 1. Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om jouw motivatie en je cv.
 2. Binnen twee werkdagen bellen wij jou om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk intake met onze recruiters Femke of Aafke
 3. Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en een uitnodiging voor een kennismaking met manager Anneliek
 4. Goed gesprek? Je krijgt een aanbod en mag starten!
Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met Femke via recruitment@luba.nl

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92
.