Stagiair(e) Marketing & Communicatie in Leiden

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 1,44 bruto per uur € 58 bruto per week € 250 bruto per maand
 • Standplaats: Leiden
 • Opleidingsniveau: Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Wil jij meedraaien in een leuk team dat zich bezighoudt met alles wat jij je maar kan voorstellen bij een afdeling Marketing en Communicatie? Dan moet je bij Luba zijn, het grootste uitzendbureau voor het MKB. Gedurende je stageperiode ondersteun jij Cynthia en Natasha, beiden communicatie adviseur, bij diverse acties en projecten. Leren, veel verantwoordelijkheid en doen, daar draait het om bij een stage bij Luba!

Over de baan

Jouw stageplek is op het hoofdkantoor in Leiden. Vanaf jouw werkplek heb je een mooi uitzicht over de gehele stad. Veel tijd om naar buiten te kijken heb je niet, want er valt veel te leren! Jij draait volledig mee als communicatie adviseur. Je gaat aan de slag met het schrijven van artikelen en het bedenken van filmpjes. Checken van vacatureteksten? Daar draai jij je hand niet voor om!

Jij bent op de hoogte van alle ontwikkelen rondom social media. Content maken voor onze social media kanalen kun jij daarom als de beste. Door jouw creatieve brein weet jij de mooiste online en offline middelen te maken rondom advertenties, banners, flyers, posters etc. En last but not least: Jij bent een echte bewaker. Een huis- en schrijfstijlbewaker om precies te zijn. Jij bewaakt de kwaliteit/huisstijl van teksten en opmaak van commerciële uitingen. Hebben we je al overtuigd?

Lees meer

Over ons

Luba Groep is centraal gevestigd vlak naast Leiden CS. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de vestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. In totaal werken we met ongeveer 40 collega's verdeeld over verschillende afdelingen waaronder automatisering, facilitair, personeelszaken, marketing & communicatie en de offerte- en tenderdesk. We hebben het altijd druk, maar maken graag tijd voor elkaar om te overleggen en voor een kop koffie, daarnaast sluiten we de week op vrijdagmiddag af met een borrel. Ook doen we als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk of de Leiden City Swim.

Lees meer

Wat wij vragen

Wie zoeken we?

 • Een enthousiaste, spontane hbo-communicatie student met een proactieve werkinstelling.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en het schrijven van teksten gaat jou gemakkelijk af.
 • We verwachten van je dat je actief meewerkt. Dat betekent zelf initiatief tonen en op verzoek opdrachten uitvoeren.
 • Je zult regelmatig met de programma’s InDesign en Photoshop werken, dus kennis van deze programma’s is handig. Maar je komt ook al heel ver als je leergierig bent!
 • Onze voorkeur gaat uit naar een meeloopstage van 4-6 maanden.
Lees meer

Wat we bieden

 • Een grote dosis ervaring en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een fulltime stage vanaf september 2020 (minimaal 32 uur per week), waarbij je in aanraking komt met alle vlakken van het communicatievak.
 • Je krijgt de kans jouw inzichten en frisse ideeën te delen binnen een gezellig team.
 • Jouw toekomstige collega’s op de afdeling zijn collegiaal, de sfeer is informeel. Bij vragen staan ze voor je klaar en ze zullen je op een positieve manier coachen.
 • Je begint je stage met een intern trainingsprogramma waarin je Luba leert kennen, gegeven door onze eigen trainer Rob.
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel met alle afdelingen.
 • Een maandelijkse stagevergoeding van € 250,- bruto.
Lees meer

Extra informatie

Heb je interesse om als stagiair aan de slag te gaan op de afdeling Marketing & Communicatie van Luba Groep? Stuur dan jouw cv en motivatie naar recruitment@luba.nl. Zodra jouw sollicitatie binnen is, krijg je een bevestiging. En ontvang je informatie over de verdere sollicitatieprocedure. 

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!