Vestigingsmanager in 's-Hertogenbosch

  • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 15,87 - € 20,19 bruto per uur € 635 - € 808 bruto per week € 2750 - € 3500 bruto per maand
  • Standplaats: 's-Hertogenbosch
  • Opleidingsniveau: Hbo
  • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Nieuw jaar, nieuwe baan? Op de vestiging Den Bosch, waar de Brabantse gezelligheid hoogtij viert, hebben we een echte leider nodig! Wij geven jou vier enthousiaste intercedenten en een groeiend klantenbestand. Maak jij er de beste vestiging van Nederland van?

Over de baan

Op de vestiging Den Bosch hebben we een echte leider nodig! Wij geven jou vier enthousiaste intercedenten en een groeiend klantenbestand. Maak jij er de beste vestiging van Nederland van?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een vaste baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Den Bosch. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, in heel Nederland. Jij geeft leiding aan onze vestiging in Den Bosch en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?

  • Jij brengt structuur aan op jouw vestiging. Dit houdt in dat jij de koers uitzet om de verkoopdoelen te behalen. Jij bent een echte verkoopleider
  • Jij bepaalt de targets en bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging
  • Het coachen van de intercedentes behoort ook tot jouw taken. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt

Je geeft leiding aan een team van vier medewerkers, die alle vier het hart op de tong hebben. Jouw taak is om hiertussen te navigeren het overzicht te bewaren. Jij hebt de drive en het inzicht om van jouw vestiging uiteindelijk de beste vestiging van Luba te maken. Je hebt alle vrijheid om de juiste koers uit te zetten!

Lees meer

Over ons

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Jij werkt op de vestiging in Den Bosch, waar Semir, Rianne, en Michiel jouw collega's zijn. Collega's die nog lerende zijn in het vak en dit vol enthousiasme doen. Er wordt regelmatig samen gegeten en natuurlijk samen carnaval gevierd. De sfeer onderling is dus prima, ze hebben alleen een goede vestigingsmanager nodig die structuur en kennis gaat geven: welke kant gaan we op met zijn allen?

Je kan terugvallen op een deskundig team van collega vestigingsmanagers in jouw district. Je heb regelmatig overleg met elkaar, in diverse settings.

Lees meer

Wat wij vragen

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager in Den Bosch aan de slag gaat, heb je:

  • Een hbo-diploma
  • Minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie in de uitzendbranche
  • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een mooie auto

Heb je nog geen leidinggevende ervaring maar ben je wel minimaal 4 jaar aan het werk als intercedent/consultant? Dan kan je deze mooie uitdaging ook aangaan bij ons, je start dan in het Luba Management Traineeship waarin wij jou de fijne kneepjes van het vak gaan leren!

Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten? Femke en Aafke staan voor jou klaar en vertellen je graag meer over Luba, de vestiging en de functie. Je kan hen bereiken via 071-516 62 92

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!