Vestigingsmanager in Capelle aan den IJssel

 • Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand € 16,15 - € 20,19 bruto per uur € 646 - € 808 bruto per week € 2800 - € 3500 bruto per maand
 • Standplaats: Capelle aan den IJssel
 • Opleidingsniveau: Hbo
 • Uren per week: 40 uur
keer bekeken
Wij zoeken voor vestiging Rijnmond een nieuwe collega manager die met energie en plezier de vestigingen nog verder naar de top brengt!

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jij geeft leiding en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?

 • Jij trekt de kar op het gebied van commercie: je ziet waar kansen liggen en pakt deze ook, je bezoekt bestaande en nieuwe klanten, doet aan acquisitie en relatiebeheer
 • Het laten groeien van de intercedenten. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt. Jij maakt jouw intercedenten elke dag beter in wat ze doen!
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging
Lees meer

Over ons

Het team van Lub Rijnmond is vanuit Capelle verantwoordelijk voor de grote klanten in de hele regio Rotterdam Rijnmond. Met een team van ervaren intercedenten zorgen jullie voor instroom van de juiste flexkrachten, juiste administratie maar vooral ook het binnenhalen van nog meer grote klanten!

Lees meer

Wat wij vragen

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager aan de slag gaat, heb je:

 • Een hbo-diploma
 • Minimaal twee jaar ervaring in de uitzendbranche,  bijvoorbeeld als sales consultant, senior intercedent of accountmanager
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto

Heb je nog geen leidinggevende ervaring in de uitzendbranche maar ben jij wel de manager die wij zoeken? Wij hebben een Luba Management Traineeship , speciaal voor collega's met uitzendervaring die de stap naar management willen maken. Meer over dit Traineeship kan je hier lezen.

Lees meer

Wat we bieden

Wij bieden jou een leuk team en een verantwoordelijke functie bij het leukste uitzendbureau van Nederland. Je krijgt alle ruimte om te leren en te ondernemen. Daarnaast kan je van ons het volgende verwachten:

 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Bij ons liggen de startsalarissen tussen de € 2.800,- en € 3.700,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met een reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen
 • Met je Benefit budget regel jij zelf je nog andere secundaire arbeidsvoorwaarden: meer vakantiedagen, meer salaris of lekker shoppen via Fiscfree!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Sollicitatieprocedure

Als jij een echte leider bent met zowel commerciële als coachende eigenschappen, dan is deze baan als vestigingsmanager jouw baan! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Als je hieronder op de button solliciteren klikt, vragen we je om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een intake met onze recruiter Femke

Is zij enthousiast over jou (en jij over ons), dan stuurt ze jouw gegevens door naar de district manager, René. Hij neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan volgt een kennismaking met onze directeur, Johan. Daarna maken we het officieel: jij bent onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

Lees meer

Extra informatie

Wil je meer weten? Je kan een afspraak maken met onze recruiter, onder het genot van een kop koffie verteld zij jou graag meer over Luba, de rol en het team. Je kan Femke bereiken op 071-516 62 92 of mobiel via 06-82 92 16 95

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!