Luba College Tour in Leiden

  • Standplaats: Leiden
  • Opleidingsniveau: Hbo
keer bekeken
Wil jij op een andere manier kennismaken met Luba en meemaken of wij bij jou passen? Dat kan!

Over de baan

Bij Luba zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's, zowel op het hoofdkantoor als op onze vestigingen. Natuurlijk kan je gewoon solliciteren op één of meerdere van onze openstaande vacatures maar misschien wil je eerst even weten wie wij nou zijn voor jij jezelf aan ons presenteert als nieuwe collega. Om dat mogelijk te maken willen we jou graag uitnodigen om kennis met ons te komen maken tijdens de Luba College Tour op 12 maart in Leiden!

Programma

  • 16:30 Ontvangst door onze recruiter Femke met een kop koffie of thee 
  • 17:30 Hapje eten met jouw potentiële nieuwe collega's
  • 18:15 Lecture over een onderwerp dat altijd interessant is en ons iets kan leren om nog beter te worden in het vak. 12 maart zal strafrechtadvocaat Leonie van der Grinten ons meenemen in de kunst van het "succesvol pleiten"
  • 19:00 Afsluiting en ruimte om na te praten en vragen te stellen over jouw mogelijkheden en de vacatures 
Lees meer

Over ons

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Je komt te werken op één van onze vele vestigingen in Nederland waar je collega’s met enthousiasme op je zitten te wachten. Zij zullen jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren. Dat is namelijk waar wij bij Luba voor staan: we doen het samen en samen worden we elke dag een beetje beter!

Luba heeft 49 vestigingen verdeeld over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Lees meer

Wat wij vragen

Wil je als intercedent aan de slag? Dan heb je minimaal een hbo diploma nodig en tijdens jouw studie (of erna) heb je in een commerciële  omgeving gewerkt.

Heb je al ervaring als intercedent? Dan hebben wij wellicht mogelijkheden voor jou op 1 van de afdelingen op het hoofdkantoor of  1 van de 2 Backoffice locaties (Hoofddorp en Rotterdam)

Is jouw nieuwe uitdaging een managementpositie bij Luba? Dan heb je minimaal 3 jaar werkervaring in de uitzendbranche!

Lees meer

Wat we bieden

Wat wij bieden? Een leuke, informatieve en laagdrempelige manier om kennis te maken met het leukste uitzendbureau van Nederland!

Lees meer

Extra informatie

Wil je meer informatie of je aanmelden? Dan kan door te "solliciteren" op deze "vacature", Femke neemt dan contact met je op! 

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk-Zonneveld
Femke Zuijdwijk-Zonneveld (071) 516 62 92

Past Luba bij jou?

Doe de CompanyMatch test om dat te bepalen!