Als productiemedewerker zorg je ervoor dat het productieproces op de juiste wijze uitgevoerd wordt; je houdt de machines in de gaten, neemt steekproeven, verricht zowel inpakwerk als ompakwerk, je verhelpt lichte storingen en stelt onder andere mengmachines af.

Over de functie

Je werkt nauw samen met je collega's en dit betekent dat je met elkaar ervoor moet zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op de werkvloer. Lopen alle machines goed, kan ik mijn collega ergens mee ondersteunen, worden de werkzaamheden volgens de juiste richtlijnen uitgevoerd en dergelijke.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekende cacao producent. Er heerst een informele sfeer en ze hebben een echte West-Friese werkmentaliteit.

Wat wij vragen

Je hebt een hands-on mentaliteit en bent geïnteresseerd in alles wat zich binnen het bedrijf afspeelt. Onze opdrachtgever houdt zich constant bezig met vernieuwing op de werkvloer en jij vindt het belangrijk om hieraan mee te werken. Uiteraard heb je technisch inzicht. Ervaring met ompakmachines is een pre.

Het is een must dat je ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie.

Wat wij bieden

Deze afwisselende baan is met uitzicht op vast dienstverband. Functioneer jij het best in een productiebedrijf waarbij jou inzicht en kennis wordt gewaardeerd, reageer dan direct! Het salaris ligt tussen de €1800 en €2200 bruto per maand op basis van 37,5 uur per week en is afhankelijk van jouw leeftijd en de ervaring die je met je meebrengt. 

Extra informatie

Bij deze werkgever wordt er zowel in een dagdienst als 2-ploegendienst gewerkt. Als jij dus wil werken in een ploegendienst om zo meer te verdienen, is dat mogelijk. De werktijden zijn van 07:30 - 16:00 en in de ploegendienst  van 06:00 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 23:00 uur.  Je werkt 37,5 uur per week.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 868

Plaatsen

Werk locaties