Ben jij flexibel beschikbaar en wil je zo nu en dan werken?

Over de functie

Vind jij het leuk om productiewerk uit te voeren en ben je flexibele uren beschikbaar? Lees dan verder. Onze klant zoekt namelijk productiemedewerkers.

Je takenpakket bestaat uit: het inpakken van producten aan de lopende band, (mede) controleren of het product compleet is en er goed uitziet en het stapelen en verpakken van producten. Verder voer je schoonmaakwerkzaamheden uit aan de assemblagelijn en machines.

Over het bedrijf

De sector kartonnage kent vele facetten en toepassingen. Zo wordt er binnen dit bedrijf volop speelruimte gecreëerd om mensen in huiselijke zin samen te brengen.

Het bedrijf maakt zowel puzzels als bordspelen voor verschillende bedrijven in de wereld. Gezien er ook in kleine oplages geproduceerd wordt, is lang niet alles geautomatiseerd. Dit houdt in dat er naast een grote vaste kern binnen het bedrijf ook een groep collega's op flexibele basis aan het werk zijn. Veel dynamiek, werken met piek-seizoenen en altijd met elkaar op zoek naar  nieuwe markten om het klantenpakket uit te breiden!

Wat wij vragen

Om in aanmerking te kunnen komen zijn een aantal punten belangrijk. Jij bent:

  • Flexibel en minimaal 24 uur per week inzetbaar
  • Een harde werker
  • Gemotiveerd
  • Betrouwbaar

Wat wij bieden

Het salaris dat je ontvangt is € 10,73 wanneer je 22 jaar of ouder bent. Wanneer je verder woont dan 10 km ontvang je € 0,18 cent reiskostenvergoeding per km.

Extra informatie

Je wordt opgenomen in de 'oproeppoule'. Dit betekent dat je wordt benaderd wanneer de planning voor het werk bekend is. Wij krijgen op donderdag/vrijdag de planning door voor de volgende week.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties