Heb jij ervaring met het bewerken van polyester? Neem dan snel contact met ons op

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige polyesterbewerker!

In deze functie werk jij op de afwerkingsafdeling aan diverse projecten. Je bent bezig met producten die nog een laatste behandeling nodig hebben. Samen met een collega loop je de laatste aanpassingen nog na en dan is het product klaar voor verzending. Wanneer jij dit beheerst ga je verder naar de lamineerafdeling. Hier zorg jij er voor dat alle luchtbellen verdwijnen en dat het product volledig wordt afgewerkt. Je loopt verschillende producten na en zo zie jij dus alle producten van onze opdrachtgever. De opdrachtgever maakt verschillende boten, dakkapellen en dakgoten. Wanneer gebleken is dat jij dit onder knie hebt krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Hoe meer gemotiveerd jij bent hoe verder je komt in dit bedrijf!

Over het bedrijf

De klant is een toeleverancier van een breed scala aan polyester producten. ze werken voornamelijk voor de automotive sector, nautische industrie, industrie en bouwnijverheid. Daarnaast produceren ze voertuigonderdelen voor het openbaar vervoer.

Wat wij vragen

  • Heb jij mts werk- en denkniveau en ervaring als polyesterbewerker? Dan is de kans groot dat jij de kandidaat ben die wij zoeken! 
  • Heb je deze ervaring niet, maar heb je wel ervaring als bijvoorbeeld meubelmaker of timmerman? Schroom dan niet om evengoed te reageren. 
  • In deze functie is het belangrijk dat jij kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en er met volle 100% voor wilt gaan. 
  • De bestaande werknemers zijn erg gemotiveerd de beste kwaliteit te leveren. Deze passie moet jij ook bezitten! 
  • Verder is het belangrijk dat jij secuur en stressbestendig bent. Jij moet met plezier naar je werk gaan.

Wat wij bieden

Qua salariëring wordt de CAO kleinmetaal gevolgd.

Extra informatie

Het betreft een fulltime functie van 38 uur. Bij gebleken geschiktheid is een overname door de opdrachtgever mogelijk. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties