Ga jij ervoor zorgen dat er orde komt in een groot distributiecentrum in Geldermalsen? Dan ben jij de orderpicker die wij zoeken!

Over de functie

Wanneer je start ga je samen met de collega's kijken welke orders gepickt moeten worden. Vervolgens ga je aan de slag met behulp van voice picking om alle producten op te zoeken, dit doe je uiteraard veilig en netjes.

Over het bedrijf

Blokker heeft een groot distributiecentrum in o.a. Geldermalsen, Gouda en Mijdrecht. Op de locatie in Mijdrecht worden logistieke diensten verleend t.b.v. de retail branche. De grootste afdelingen zijn expeditie, inslag en uitslag.

Wat wij vragen

  • Je beheerst de Nederlandse taal of Poolse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met een pompwagen of een EPT certificaat is een pre
  • Je bent per direct of zo spoedig mogelijk fulltime beschikbaar

Wat wij bieden

De werktijden zijn van 06:00 uur t/m 18:00 uur, je werkt ongeveer 8 uur per dag het kan gebeuren dat er wordt overgewerkt. Voor reiskosten is er boven de 10 kilometer een tegemoetkoming. 

Extra informatie

Salaris ligt op € 10,36 bruto per uur.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties