Vind je het leuk om in de vis te werken? En ben je flexibel beschikbaar?

Over de functie

Wil jij werken in de vis en kan je per direct beginnen? Reageer dan nu! Er zijn verschillende afdeling waar je kan komen te werken. Je werkzaamheden bestaan uit het inpakken van vis, het aanvullen van voorraden en het opstapelen in kratten. Wanneer je bijvoorbeeld op de afdeling haring staat dan gaat het als volgt: je legt de haring in een plastic bakje en het bakje zet je op de lopende band. Het bakje met haring gaat door een machine heen die de uitjes er bij doet, het bakje met plastic afdekt en de stickers er op plaatst. Wanneer je aan de andere kant van de lijn werkzaam bent dan pak je het bakje van de lopende band af en controleer je of de stickers juist zitten. Je zet het bakje in een krat en wanneer het krat vol is dan stapel je deze op de andere kratten.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is opgericht in 1860. Sinds 1968 zijn zij een verwerker van verpakte visproducten zoals haring, makreel, garnalen, zalm en gebakken vis. Daarnaast zijn zij marktleider in de retailsector in Nederland en beleverd zowel de groothandel als de zorg- en cateringmarkt.

Wat wij vragen

Wanneer je ervaring hebt in de productie is dat een grote pre. Je woont in IJmuiden of in de directe
omgeving. Daarnaast vind je het geen probleem om op oproepbasis te werken. Je kan vroeg in de ochtend starten. Denk hierbij aan 6:00 of 7:00 uur. Je bent in het bezit van eigen vervoer om zelfstandig op de werkplek te kunnen komen. Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal goed genoeg om instructies te kunnen begrijpen.

Wat wij bieden

Er zijn bij dit bedrijf mogelijkheden voor zowel overdag als in de middag/avond. De uren per week kunnen verschillen omdat dit afhankelijk is van de hoeveelheid bestellingen van de grote klanten. De tijdregistratie werkt met een vingerscan.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties