Heb jij ervaring met gereedschap en bewerking van hout of metaal? Dan is dit wellicht DE baan voor jou!

Over de functie

Wij zoeken per direct een zelfstandig productiemedewerker die zich gaat bezig houden met het machinaal zagen van kunststof kozijnen. Je bedient de machine en zorgt dat de kozijnen op de juiste manier worden gezaagd. Je zorgt ervoor dat de juiste profielen in de machine komen te zitten en monteert de juiste onderdelen.

Over het bedrijf

Een groeiende organisatie, ze leveren op grote schaal kozijnen aan particulieren en bedrijven. Er wordt hier nauw samengewerkt. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Er zijn hier mogelijkheden om jezelf volop te ontwikkelen.

Wat wij vragen

  • Je hebt technisch inzicht en ervaring met technische werkzaamheden. Met gereedschap werken is voor jou niet vreemd. Je kunt technisch tekening lezen en het is een grote pre wanneer je ervaring hebt met kozijnen
  • Het werk is fysiek enigszins inspannend, je moet af en toe profielen dragen van max 15 kg
  • Je bent een open en collegiaal persoon, die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Van een productiemedewerker wordt verwacht dat hij/zij initiatief neemt en meedenkt om een optimaal resultaat te behalen

Wat wij bieden

Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband bij een gaaf bedrijf.

Extra informatie

Je werkt verschillende diensten. Dit kan van bijvoorbeeld 07:00 tot 15:00 uur zijn of van 14:00 tot 22:00 uur. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties