Parttime aan het werk of eventueel een bijbaan op de zaterdag? Dat kan Luba jou bieden wanneer je oog voor kwaliteit hebt en je mannetje staat in een productieproces

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit op de verschillende productieafdelingen. Je werkt samen met collega's en rapporteert aan de QA manager. Je belangrijkste taken zijn als volgt:

  • Uitvoeren van diverse controles, denk aan metaaldetectie van de vleesproducten en uiterlijke kenmerken van ingepakt product en verpakking
  • Meldingen goed noteren zodat je collega's dit kunnen overnemen
  • Ingrijpen op de productielocatie wanneer kwaliteit onder gestelde normen komt

Over het bedrijf

Productiebedrijf in levensmiddelenindustrie. Diverse locaties in Brabant. Een bedrijf dat dynamisch is, continu in beweging en zich kenmerkt door een nuchtere sfeer. Dit bedrijf timmert volop aan de weg en mag zich in zijn branche een grote speler noemen. Intern zijn er korte lijnen en het betreft een gestructureerde organisatie. Ondanks dat zij al bijna 50 jaar bestaan zijn zij nog steeds ambitieus en groeiende en daar kan jij een onderdeel van zijn. Hun eindproduct ligt bij supermarkten, groothandels en slagers.

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau, met ervaring in de foodsector als bijv. productiemedewerker
  • Kennis van HACCP en andere hygiëne protocollen 
  • Nederlandse taal in woord en geschrift, dit vanwege documenten en interne communicatie

Een functie waarvoor je sterk in je schoenen moet staan en je gaat voor kwaliteit! 

Wat wij bieden

  • Een parttime baan voor een aantal dagen doordeweeks, dan geldt de 2-ploegendienst
  • Tevens een mogelijkheid om te werken als zaterdagbaan, dan geldt de dagdienst 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties