Kan jij geen genoeg krijgen van het werken met metaal?

Over de functie

Door groei is er ruimte gekomen op de productieafdeling.  Op deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor de afwerking van het metaal. Je tikt onder andere flenzen, knipt metaal, zet de machine aan en uit, voert kit werkzaamheden uit en puntlassen behoort ook bij het takenpakket. 

Het is een pre dat je eerder hebt gewerkt met metaal. Heb je affiniteit met het product? Reageer dan ook! Onze klant leert je het vak dan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een metaalbedrijf waar onder andere luchtkanalen en plaatwerk worden geproduceerd. Veel voorkomende werkzaamheden zijn puntlassen, knippen, boren, slijpen en afwerken. Het meer gespecialiseerde werk wordt op de las-afdeling gedaan. Daar wordt nauw samengewerkt met de andere afdelingen. Samenwerking is waar het bedrijf voor staat. Zowel intern met collega's, als extern met de klanten en leveranciers. Klanten kunnen er op rekenen dat iedereen binnen dit bedrijf zich voor de volle 100% inzet.
Zo zijn niet alleen de eigen klanten blij met jou, maar ook de klanten van jouw klanten!

Wat wij vragen

Het takenpakket van de productiemedewerker ziet er als volgt uit:

  • Je hebt affiniteit met de bouw of metaal 
  • Een beetje technisch inzicht is handig 
  • Het bewerken en vervormen van materialen
  • Het meten en controleren van bewerkte onderdelen

Wat neem jij mee aan ervaring en persoonlijkheid om deze baan te bemachtigen?

  • Bereid om te leren
  • Technisch inzicht
  • Positieve instelling zodat je ook in drukke tijden lachend met je collega’s aan het werk bent!

Onze klant vindt het erg belangrijk dat je goed in je vel zit. En is er een keer iets, privé of op het werk, dan biedt zij alle ruimte om dit te delen. Zo kunnen we met elkaar plezierig aan het werk zijn en voor elkaar zorgen wanneer het nodig is. Spreekt jou dit aan? Bel 0227 – 54 24 34 en vraag naar Sander of Linda.

Wat wij bieden

Het gaat om een baan met de insteek dat je in dienst wil komen van het bedrijf. Jouw collega's bestaan uit een harde kern met gezellige mensen die al een aantal jaren met elkaar aan het werk zijn. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en scholing. 

Ben jij straks één van de nieuwe collega's?

Extra informatie

Wil je meer weten? Vraag het gerust! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties