Per direct in te vullen; vacature productiemedewerker in vleessector met zeer aantrekkelijk salaris!

Over de functie

Als productiemedewerker ga jij aan de slag op de gaarlijn en zorg jij ervoor dat alles goed verloopt en tip top in orde is. Jij bent betrokken bij de gehele bewerking. Naast de begin- en eindcontroles werk je ook mee met het marineren en het inpakken van het product. Het team waarmee jij werkt bestaat uit verschillende nationaliteiten waardoor de communicatie zeer belangrijk is.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. De organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, dat garant staat voor persoonlijk contact, hoge mate van betrokkenheid en een snelle reactie op marktontwikkelingen. Vakmanschap, hygiënische werkwijze, dagverse verwerking en continue kwaliteitscontrole stelt hun in staat een kwalitatief uitstekend product te bieden, want de kwaliteit van de producten staat voorop.

Wat wij vragen

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je bij voorkeur ervaring met de foodbranche (de vleessector heeft absolute pré), kennis van HACCP en de ambitie om door te groeien binnen de organisatie. Een functie als voorman/voorvrouw behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden bij gebleken geschiktheid. Om de functie goed uit te kunnen voeren ben je fysiek in goede conditie omdat je veel werkzaamheden lopend en staand uitvoert en je regelmatig dozen zal moeten tillen. Beheersing van de Nederlandse taal is vereist, naast een basisbeheersing van de Engelse taal.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week (5 x 8 uur) met uitzicht op een vast dienstverband en voldoende doorgroeimogelijkheden. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 06.00 - 15.30 uur (1,5 uur pauze per dag). Het salaris ligt tussen €1790 - €2246 bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties