Heb jij leidinggevende capaciteiten en denk jij graag mee in het productieproces?

Over de functie

Je stuurt het productieteam aan en behoudt overzicht over het productieproces. Daarnaast los je kleine storingen aan de machines zelf op of schakel je de technische dienst in. Je werkt samen met de technische dienst en stuurt waar nodig ook aan. Ook maak je de productieplanning en houdt deze goed in de gaten. Dit door de deadlines en kwaliteit niet uit het oog te verliezen. 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een productiebedrijf in Nieuw-Vennep. Het bedrijf levert een dienst en product uit de voedingsbranche aan diverse supermarkten. Ze zijn groeiende en daarom is het een uitdaging om mee te groeien in dit proces. 

Wat wij vragen

Je hebt een soortgelijke functie vervuld, bij voorkeur in de voedingsbranche. Je hebt leidinggevende ervaring en een sterk organisatorisch en analytisch vermogen. Je vindt het geen punt om in ploegendienst te werken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Je bent ook bereid om een periode als operator te werken om zo de machines en het gehele productieproces goed te leren kennen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband in een familiaire werksfeer. In overleg maak je kans op een extra bonusregeling.

Extra informatie

Werktijden zijn van 06:00 tot 14:00 a 15:00 uur of van 14:00 a 15:00 uur tot 22:00 a 23:00 uur.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties