Kan jij overweg met een slijptol? Dan is dit de baan voor jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Nieuw-Vennep zoekt Luba licht technische productiemedewerkers. Je gaat je bezig houden met het repareren van vliegtuig koelcontainers. Het repareren is voornamelijk het vervangen van onderdelen en het repareren van kleine schades aan de container. Daarnaast zal je preventief onderhoudswerk verrichten aan de koelcontainers.

Over het bedrijf

Bij onze klant werk je in een internationale, technische omgeving. De sfeer is informeel en je hebt ongeveer 30 collega's.

Afbeeldingsresultaat voor koelcontainer envirotainer

Wat wij vragen

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar mensen die graag hun handen uit de mouwen steken en kennis hebben van handgereedschap. Tijdens het werk maak je vooral gebruik van popnageltangen, slijptollen en boormachines. Als je hier ervaring mee hebt, is dat een groot voordeel. Ook is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en kunt lezen. Dit is belangrijk omdat je Engelstalige handleidingen moet kunnen lezen en je met sommige collega's Engels spreekt. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband. De organisatie werkt van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring. 


Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties