Werk je graag in de buitenlucht? Hou jij ervan om fysiek bezig te zijn en heb jij affiniteit in het groen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken we een medewerker groenvoorziening die ervoor gaat zorgen dat het gras in Hillegom altijd groener is. Ben jij die kandidaat? Je werkzaamheden bestaat uit het schoffelen, harken en knippen van verschillende plantsoenen en perken in Hillegom. Daarnaast ga je ook aan de slag met de bladblazer en een onkruidbrander. Jij zorgt voor een schoon en opgeruimd dorp. 

Over het bedrijf

De opdrachtgever richt zich op de verzameling van huis- en tuinafval en ze nemen de volledige verwerking en transport voor eigen rekening. Door het werken in teamverband kunnen de collega's het onderling zeer goed met elkaar vinden.  In de pauze zit je in de kantine, drink je een bakkie met collega's of kun je tijdens de lunch een tosti maken.  

Wat wij vragen

De perfecte kandidaat heeft recente ervaring in de groenvoorziening. Voor deze functie is het belangrijk dat jij goed alleen kunt werken, omdat je de werkzaamheden alleen gaat uitvoeren. Je ziet werk liggen en je vindt het leuk om in de buitenlucht te werken.

Voor deze functie moet je in bezit zijn van rijbewijs B. Het is een pre als je ook je  BE (met aanhanger) rijbewijs hebt. 

Verder wil/kan je: 

  • ervaring/handig met gemotoriseerde handgereedschappen, zoals een bladblazer en een  onkruidbrander
  • Werken in de buitenlucht, weer of geen weer! 
  • Affiniteit in het groen 

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan (36 of 40 uur per week)
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer 
  • Álles leren over de machines die de straten van Hillegom schoonhouden
  • Heb je het naar je zin en is het bedrijf ook tevreden? Dan zit er op termijn een vast contract in!

Extra informatie

  • De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur. 
  • De drukste periode is van februari tot december, heb je interesse in groenvoorziening dan kan je daar aan de slag!

Word jij onze nieuwe medewerker veegmachine? Solliciteren kan via onderstaande knop, of kom langs op de vestiging! Je vindt onze intercedenten Rosa, Femke en Robin op de Hoofdstraat 119 in Hillegom! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties