Jij bent de leidinggevende in de werkplaats van dit mooie bedrijf.

Over de functie

In overleg met de directie ben jij verantwoordelijk voor het plannen, begeleiden en juist afhandelen van de technische werkzaamheden. Je draagt zorg voor een goede administratie en houdt ook het materiaalverbruik en inkoop in de gaten. Als chef sta je garant voor kwaliteit en controleer je alle werkzaamheden. Als er nieuwe collega's starten krijg jij ze onder je hoede en stuur jij ze aan net als alle andere technische medewerkers. 

Als je alle taken al gedaan hebt help je mee in de werkplaats, geen dag is hetzelfde! 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote internationale speler in de reparatie en service aan grootgrondverzetmachines. Het is een familiebedrijf met nu de derde generatie aan de leiding. 

Wat wij vragen

Om de functie goed uit te voeren heb jij:

  • Een diploma werktuigbouwkunde, SOMA of vergelijkbaar
  • Een VCA Vol certificaat, deze is ook te behalen via Luba
  • Minimaal drie jaar ervaring met onderhoudswerkzaamheden in de grondverzetbranche
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een rijbewijs BE

Als je in het bezit bent van een leermeestercertificaat en BHV is dat een pre. 

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie voor langere tijd. Eventueel is het mogelijk om gelijk op contract te gaan bij onze opdrachtgever. Het kan zijn dat je eerste via Luba werkt en daarna overgenomen wordt bij goed functioneren. Je salaris bepalen we aan de hand van je leeftijd en ervaring. 

Bij vragen kan je ons bellen op 0251-214952 of je vraag toevoegen bij de sollicitatie. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties