Wil jij graag snel aan de slag? Goed salaris met veel doorgroei mogelijkheden? Dan is dit jouw baan!

Over de functie

Binnen dit productiebedrijf geven ze jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen de verschillende keukens van de afdelingen. Dat wil zeggen dat je 3 tot 4 weken wordt ingewerkt op de afdelingen. Waar uiteindelijk jouw ultieme kracht ligt, kun je aan de slag!

Dit kan bijvoorbeeld zijn in de keuken, waar het bedrijf harde werkers nodig heeft! Hier wordt het vlees verwerkt en voorbereid voor de andere afdelingen. Ben jij niet vies van veel sjouwen, het duwen van karren, het schoonmaken en werken aan de productieband? Dan kan deze afdeling jouw nieuwe werkplek worden!

Naast de keuken zijn er natuurlijk nog andere afdelingen waar jij het beste zou kunnen passen!
Nieuwsgierig welke dit zijn? Reageer dan direct op deze vacature!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een zelfstandig familiebedrijf met passie voor de vleeswarenproductie! Door jarenlange kennis heeft dit bedrijf een sterke en betrouwbare positie in de markt verworven. Vanuit verschillende productielocaties maken zij dagelijks smaakvolle producten zoals de bekende worsten van varkensvlees, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Deze producten maken zij voornamelijk voor de Nederlandse markt, maar exporteren ook naar het buitenland.

Wat wij vragen

Heb jij ervaring in de vleesproductie of juist helemaal niet en lijkt het je leuk ervaring op te doen? Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil jij veel werken? Dan wil onze opdrachtgever jou graag ontmoeten!

Wat wij bieden

Naast een goed salaris conform de cao Vleeswaren en de mogelijkheid veel uren te kunnen werken, worden ook je reiskosten volledig vergoedt en is onze opdrachtgever goed te bereiken met het openbaar vervoer.
De doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende afdelingen zijn er zeker! Door jezelf te ontpoppen binnen dit bedrijf en te laten zien dat jij een echte aanwinst bent voor hen, zullen zij jou een vast dienstverband aanbieden.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties