Heb jij technisch inzicht en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een superleuke kans voor je!

Over de functie

“Niet lullen, maar poetsen”! Herken jij jezelf in? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in Zwaag ga jij aan de slag met het maken van onder andere (maatwerk) dakgoten. De maatwerkopdrachten komen binnen via onder andere installateurs, dakdekkers en zinkwerkers. Maar er worden ook meters gemaakt voor de groothandel.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een niet al te grote organisatie waarbij jij in een team van drie directe collega’s komt te werken. Naast het harde werken is er ook zeker tijd voor een praatje en een grap. Begin 2019 staat er een verhuizing op de planning naar het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Er komt dan 600 vierkante meter oppervlakte bij en het is de bedoeling om uit te breiden. Deze locatie wordt dan het hoofdkantoor van Noord Nederland waar ook productie gedraaid zal worden voor andere vestigingen.

Wat wij vragen

Om deze functie goed uit te voeren is het van belang dat je technisch inzicht hebt, werktekeningen kunt lezen en de juiste werkhouding hebt. Heb jij dit? Dan komt de rest vanzelf. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede conditie hebt en dat je lichamelijk goed functioneert. Je moet namelijk grote platen zink dragen. Ook ben jij cijfermatig sterk en kan jij goed rekenen. In het begin is er zeker ruimte voor begeleiding, maar onze opdrachtgever wil er uiteindelijk wel naar toe dat jij goed zelfstandig kan werken. Van nature zie je werk liggen. Je bent ondernemend en gaat ergens vol goede moed en enthousiasme op in!

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever zal jou inschalen volgens de Hibin CAO en daarbij ligt jouw salaris op ongeveer € 10,50 bruto per uur. Omdat er geen reiskosten worden vergoed gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die in de buurt van Zwaag woont. Je start op uitzendbasis, maar bij gebleken geschiktheid krijg jij een contract aangeboden van de opdrachtgever. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Zowel 's ochtends als 's middags wordt er in de baas zijn tijd een kwartiertje koffie gedronken met z'n allen. Tussen de middag heb je een half uur lunchpauze (voor eigen rekening).

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties