Je bent bezig met de uitgaande goederen. Je verzamelt met de heftruck en bovenloopkraan de producten en ziet er op toe dat het te leveren materiaal zowel kwantitatief als kwalitatief conform orderspecificatie en normeringen verzendklaar wordt gezet.

Over de functie

Je werkzaamheden zijn als volgt:

  • Het gesneden materiaal verzendklaar maken
  • Kanten frezen en eventueel afbramen van het materiaal
  • De autogeensnijmachine bedienen

Over het bedrijf

Onze klant is een groothandel in plaatstaal en profielen en heeft een ruime hoeveelheid staal in diverse afmetingen, kwaliteiten en dikten in het assortiment. Het is een bedrijf met korte lijnen en een gezellige werksfeer. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Wat wij vragen

Je hebt bij voorkeur een opleiding in de metaal afgerond en bent fulltime beschikbaar. Vanwege de veiligheid en de orders is het belangrijk dat je Nederlands spreekt. 

Het kunnen werken met een heftruck en bovenloopkraan is een pré. 

Je vindt het geen probleem om in ploegendiensten te werken. Deze diensten worden gewerkt van 07:00 tot 15:00 uur en van 14:30 tot 23:00 uur. 

Verder kun je veilig en precies werken en heb je een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. Een geldig VCA certificaat is een pré.

Wat wij bieden

Bij goede prestaties behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties